söndag 1 juli 2012

Dagens boktips, Frälsaren.

Ni na na na na na na osv....boing! Dagens boktips!

Årets loppis är avklarad! I år stod jag och Gno och sålde böcker. Som de belästa herrar vi är så hittade vi snabbt böckerna som handlar om spelarna i Viby IF. Veckorna framöver så kommer dessa boktips att fördelas för att hålla er sysselsatta när det regnar som värst.

Dagens boktips är ganska självförklarande. Markus "Fräslaren" Kjellmans självbiografi berättad och skriven av författaren till "Törnfåglarna" Colleen McCullough. En smaskig biografi med mycket info om Frälsarens liv och leverne.

Lite kort seniorskvaller.
Oscar Hall och Kalle P har båda skadat sig. Den senaste matchens målskyttar har alltså mycket gemensamt. Kalle P har likt Kalle Corneliusson skurit sig när han skar gurka eller något. Kalle P som inte alls gillar jämförelsen med en gnagare, som det Bajenfan han är, poängterar att Kalle Kula skar sig i fingret medan han minsann skar sig i tummen. Oscar Halls skada är mer oklar. Han säger att han slagit till en vägg varpå på Oscar Hall chockerande nog bröt handen. Jag som trodde att Oscar var starkare än en vägg. Vi tackar hur som helst för att de tajmat in skadorna lagom till uppehållet.

Tillsvidare...så leder Viby serien.

//Johansen

2 kommentarer:

  1. Kan ett boktips verkligen kombineras bättre än med regn? Tror inte det, briljant!
    B**en gick för 5 kronor till en medelålders kvinna som passande nog köpte The Holy Bible för duopriset 10 spänn!
    *=fri tolkning

    SvaraRadera
  2. Jag tror karl corneliusson skar sig fullt medvetet för han inte orkade leva med att hålla på aik. Rimlig förklaring i alla fall. Jag hade backflyt.

    SvaraRadera

Keep it clean!