torsdag 13 september 2012

Veckans...

Detta är troligen Teds fredagsfrukost!
...otur: Ted ska ta ner bollen på träningen och ramlar på hårt i marken med arslet först. Och vad brukar man göra nära man slår sig i ryggslutet? Jo man skjuter fram höften för att sträcka ut. Det gjorde Ted! Apropå skjuta så gjorde undertecknad det för det var nämligen jag som fick bollen efter Ted. Skottet träffade Ted mitt i skrevet som han skjutit fram så påpassligt. Ted klagade långt efteråt på smärta i höger testikel.

...tunnel: Vad gör man inte för att Martin Karlsson ska tycka fotboll är roligt igen! Martin tunnlade mig grovt på träningen och det värsta var att jag trodde jag skulle hinna stänga luckan men gångjärnen är väl gamla och rostiga.

...målvakt: Oscar Hall. Ingen ville skjuta på honom för att skada honom. Är det egentligen så smart att ställa sig i mål när man troligtvis har en spricka i handleden? Visst han hade ont på andra ställen med. Jag som börjat tro att den gode Oscar var osårbar.

...hot eller löfte: Pete bänkar den som är sen till genomgången på lördag. Så sitter jag på bänken är det för jag kommit för sent. ;)

...pokerface: Henrik "P" Pettersson spelar som en gud i korpen men mörkar detta. B-laget på söndag för djävulen P!

...nationalsocialist: Emil Lundgren står "heilar" i duschen. Helt obehindrat står han där med handen högt över huvudet. Emil hävdar att det är för att skydda gipset. Jag vet inte..kan förklara varför han "heilar" med en plastpåse över handen. ;)

...kalsonger: Botten i kalsonglådan behöver rensas. Istället för att hämta nytvättade kalsonger i tvättstugan så tog jag ett par i botten av kalsonglådan. Inga vackra kalsonger men inte hade jag räknat med att Simon Hurtig skulle kommentera hur fula de är. De åker i soptunnan ikväll Simon jag lovar! :D

...match: Viby IF mot Rinkaby GoIF. Nej! Jag bara skojade! Det är ju självklart matchen mellan Kristianstad BoIS och Näsby IF.

...pokerhaj: Andreas Kardum som nosat till sig att bloggaren suger på poker försöker göra allt i sin makt för att jag ska vara med och kör därför snack som "Poker är bara tur" och "Du behöver inte kunna reglerna".

...antastning: Efter träningen så stod Micke Brorsson och klämde på bananer på Maxi. Bloggaren som också var där och handlade var tvungen att smyga upp på honom och ta ett ordentligt livtag. Mickes blev rätt överraskad och hade Henrik Sjöberg sett situationen hade han garanterat sagt det han säkert kommer att kommentera nedan.

...fredag: Det är den som är här om några timmar! Full fart mot helgen! Men ni som ska spela på lördag, ta det lugnt. Kom ihåg vad Pete sa! :)

//Johansen

3 kommentarer:

  1. Nu är det som vanligt igen.. Fredagsinlägg !
    Bra fredag...
    Btw, jag har alltid tyckt att fotboll är roligt!

    Nu ska jag SPA weekend... Lycka till imorgon :)

    SvaraRadera
  2. Nice inlägg!
    Läggdags om 4 timmar då, för att lyda GrandMaster Pete!

    Ha en trevlig SPA-helg KalleKarlsson! :)

    SvaraRadera
  3. Kanon inlägg. Tagga inför matchen nu boys!

    SvaraRadera

Keep it clean!