lördag 29 augusti 2015

Viby IF - Gärds Köpinge IF

Matchens...

...tåfisar: Stevan. Likt Romario så gjorde han två av sina tre mål med hjälp av tåfisar. Den ena lösare än lös mellan benen på målvakten och den andre snyggt placerad otagbart vid stolproten.

...korgosse: Fidde lyckades inte övertyga domaren om att han var värd ett gult kort trots idoga försök. Han får lära sig av brorsan som lätt fixade sitt gula.

...dribbling: Oskar 97 Nilsson. Svårt att beskriva den, närmaste liknande ser du i klippet nedan. Reaktionen när det hände var helt underbar. Typ, såg någon? Typ, alla! FAN! Det skedde dessutom mitt framför Vibys bänk. Tack Oskar!


...känslosammaste: Pancho har nog en av de känsligaste vänsterfötterna i regionen. Sättet han serverade till bland annat Almborgs nickmål höll hög klass.

...golfare: Starnäs. Han rörde sig nog mer på golfbanan innan matchen än på själva matchen.

...rödskinn: Undertecknad var tydligen populär att slå och sparka ner vilket resulterade i två röda kort för GKIF.

....grinolle: Den första spelaren som fick rött kort i GKIF ville inte lämna plan, sedan ville han inte lämna långsidan där han satte sig med armarna i kors under ett träd och såg ut som en förolämpad femåring.

...uppsats; Domaren hade säkert en del att skriva efter att tre spelare i GKIF drog på sig röda kort.

...gentleman: GKIF:s tränare som bad om ursäkt för några av sina spelares uppträdande.

...kämpar: De GKIF-spelare som var kvar på planen när domaren blåste av matchen.

...kvadraten: Vid flera tillfällen under matchen så gick bollen som snöre mellan de gröne.

...Chris Rock: Martin Karlsson är som en vit Chris Rock. För det mesta rolig och håller typ aldrig käften. En stämningshöjare! 

...frälsare: Marcus Kjellman, who the fuck else!

...tog du min boll eller???: Lucas Mårtensson som tog tillbaka bollen vid ett flertalet tillfällen efter att blivit av med den. Såg riktigt roligt ut, när han bara snodde tillbaka bollen när GKIF-spelarna tänkte, "äntligen får vi anfalla".

...gick det första gången så: Jonas Mårtensson gjorde en riktig snygg glidtackling vilket inte hör till vanligheterna. När han skulle upprepa bedriften så lyfte motståndaren bollen retfullt enkelt och kontringen var ett faktum.

...liverapportör: Martin Karlsson streamade foton och referat under matchen på Facebook Messenger. Några utdrag hittar nedan. Underbart med stöttande kompisar som Johan Meijer och Andreas Kardum. ;)

...publik: Vibys såklart. Många härlig tillrop och hejarramsor från publiken. Sven-Arnes Ströms röst är som extra bensin.

...korv: Att äta en grillad korv efter segermatch på Grönängen är så jävla underbart. Ni som står där och grillar under matcherna är så uppskattade.

...smörpass: Om man då bortser från Panchos pass till Almborg så var Martin Johansson pass till Lucas mål rätt fin.

...jag har tänkt om: Nils Ekström som nu tog en varning för hårt spel istället för två varningar och utvisning för snack som han gjorde i juniorlaget. Det är mer acceptabelt!

...omklädningsrum: Vibys, vilket härligt tugg det är därinne.

Snart publiceras ännu en intervju. På måndag morgon kickstartar veckan med Martin Karlssons syn på saker och ting. Håll utkik! Dela gärna den på Facebook så vi får lite mer besökare på bloggen. Nästa match är av yttersta vikt, en ny knepig match mot Strömsborg nästa lördag.

//Johansen

2 kommentarer:

  1. Kul läsning för oss som missade matchen.

    SvaraRadera
  2. Lite besviken att ingen kunde förklara för Fredrik hur man får gult kort. Den erfarenheten vet jag att det finns VÄLDIGT gott om i truppen. Ingen nämnd ingen glömd ;-)

    SvaraRadera

Keep it clean!