onsdag 10 augusti 2011

Okelydokely, tillbaka i hamsterhjulet igen.

En sliten repris men ack så klockren!

Tillbaka i verkligheten imorgon. Enda chansen att i framtiden undvika denna ångest är att spela några fler rader på lotto och köpa en trisslott då och då. Trots att man som Ma-lärare är pinsamt medveten om hur mikroskopiskt liten chansen är att vinna storkovan som gör att man kan förlänga sin semester.

Alternativa extraknäck för tjäna de där pengarna som kan förlänga ens semester. 
 • Upplåta sitt garage åt Stevan. Skulle tippa att det får plats minst en halv last smuggelcigg där. Det kan ju i och för sig innebära en annan sorts betald semester fast en inlåst sådan. ;)
 •  Parkera bakom Oscar Hall. Vänta på att han backar in i mig, sedan fejka whiplash och casha ut försäkringspengar. Detta kan också innebär samma sorts semester som ovan. ;)
 • Agera hallick och hyra ut Jakob Österberg som "Jacke Gigolo" bland stadens förmögna tanter. Även detta lite riskabelt men så snygg som Jacke är så vore det nästan kriminellt att låta bli. ;)
 • Vill man bli snuskigt rik så ser man till att korsa Jonte Dahl med Jakob Österberg sedan har man guds gåva till mänskligheten.
 •  Köpa in de där "kosttillskotten" som Amar käkar. Feta pengar i det där...fast så är även påföljderna.
 • Kanske be Ymsén sätta upp en hemsida där man kan beställa allt ovanstående. Bill Gates watch out! 

Synd bara att man har moral.

Viby IF förlorade mot Fjälkinge klart. Fjälkinge med Andreas "Boven" Svensson, som är mest känd för att flyttat in i lägenheten bredvid undertecknad på Vasagatan och där valde att spika upp tavlor kl 1 på natten. Så där populärt när dottern hade problem att sova. Boven verkade helt förvånad när undertecknad ringde på och undrade vad han höll på med. True story!

Kardum ska passa hunden på lördag. Han har dock lärt sig ett och annat sedan förra året. Nu tog han ett gult för snack istället. Spekulation givetvis! ;)

Som många i laget konstaterat är vi bäst på rätt mycket förutom att vinna matcher. Det är kul och viktigt att vi trivs, för tabelläget lockar inte till skratt.

//Johansen

5 kommentarer:

 1. Om du vinner pengar någon gång,glöm inte då dina skulder till Viby som är enormt stora ;)

  SvaraRadera
 2. Hahahaha kung steffo! :)

  Bra inlägg också MRs.Blogg ;) ser fram emot mer på fredag!

  SvaraRadera
 3. Haha. Jävla bra idag johansen! sjukaste med boven! Dock kom han aldrig förbi maldini och.. Mellberg :) tre friska på lördag och tabell(L?)äget ser bättre ut :)

  SvaraRadera
 4. @Gno
  2 L räcker :)

  Bra att du är igång igen och bloggar Mr J.

  SvaraRadera
 5. Nej, Fjälkinge var ett par nummer för stora för Vibypojkarna. De var lite starkare och snabbare än Viby. Men det är inte i denna match som poängen ska plockas. Tyckte dock att försvaret och Rasmus inhopp var positivt. Håll modet uppe, det blir några riktiga holmgångar i de närmast serieomgångarna.
  Kämpa Viby!

  SvaraRadera

Keep it clean!