onsdag 24 augusti 2011

Räknas den träningen?

Är det därför att besökarantalet är bättre på fredagarna? ;)

Lite kort om träningen.  

Att äta en halvtimme innan konditionsträning är sällan en bra idé.

 BTW fick verkligen Rasmus Rosengren räkna gårdagens träning i statistiken??? Hur länge var han med? Att kliva av innan konditionsövningen kallas rutin om man är 30+ men är man 10+ kallas det för smitning. Kardum som jagar den gode Rasmus i träningsligan tyckte frågan behövde lyftas. ;) 

Jag som skrattade åt Amar i somras när han hade lite problem med att lösa biljett på bussen. Amar hade inte åkt buss på ett tag och missat hela det där med kontantlösa bussar. Oscar Hall visade igår att han har koll på detta att man kan betala sin biljett med mobilen men mindre koll på hur det fungerar då han frågar om man måste ha pengar på mobilen för att kunna betala. Oscar försvarar sig med att han bjuder på sig själv, Amar hävdar att Oscar "har otur när han tänker". Många vill störta Kardum från tronen. ;)

Hur sent man än kommer till träningen så är det alltid någon som kommer senare. Igår var det turturduvorna Albin "Ganjaman" Ekvall och Amar "Munchies" Osmanagic som drällde in sent men han ändå innan Pete samlade flocken.

Det var kul att se "Wickhoff" igen på träningen. 

Pete som vikarierade som målis svarade för övrigt för två riktigt svettiga räddningar som förde tankarna till Gordon Banks. För Steffo försökte verkligen sätta båda. Han blev nog besviken för han sket i att duscha efter träningen. ;) 

Thomas Hannjö fd. Jönsson dök upp efter ett låååångt uppehåll och visade lite gamla takter. Det var kul att se att han inte bara skjuter skarpt i sänghalmen.

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Kollade in träningsstatsen och såg nu att du(Johansen) och jag ligger på 39 träningar, och Rasmus står på 41..Innan var vi 3 träningar efter, vilket innebär att Pete har tagit ett klokt beslut och valde att ej ge Rasmus någon närvaro igår! :) GÖTT!!

  SvaraRadera
 2. Undrar om Amar också tycker det är dumt att äta en halvtimme innan konditionsövningar?
  Synd att "Wickhoff" inte fick några av sina berömda "spel" på träningen igår, har saknat dem också.

  SvaraRadera
 3. Thomas fd. Jönsson tillbaka!!! Det kanske behövs dammas av en förredetta skyttekung för att sätta dit några baljor i slutspurten av serien. Tycker att truppen håller tillräckligt hög nivå för att hålla sig kvar. Kämpa hårt och sälj er dyrt i återstoden av matcher.

  SvaraRadera
 4. Fan va gott att höra att Jönsson tränar igen.

  SvaraRadera

Keep it clean!