fredag 14 oktober 2011

Satan i gatan redan fredag!? Jag kommer!!!

Sensuell med talang!
Var på konsert med Veronica Maggio igår. She's all that! Det var ett bra avslut på en dags VABbande. Fast nog kändes det konstigt att sitta ner på en konsert.

Lever lite på ruset av matchen mot Holland fortfarande.

Wayne Rooney...vad säger man.

Estland i kvalet...ballt! Inget lätt land för Irland.

De som snackar ner Johan Elmander kan inget om fotboll. Som han gav sitt lag chanser att vila genom att vinna närkamper, inkast och hörnor. Eftersom allsvenskan aldrig kommer att bli något La Liga eller Serie A så är det spelare som Johan Elmander som behövs inte någon Zlatan-wannabe.

Gillar Zlatan ska jag påpeka men när han gör dåliga matcher då är han en belastning. Han är ju inte typen som jobbar sig in i en match direkt. Han blir ju inte utbytt direkt precis heller.

Har nu fastnat för serien "Bron". Den visar att man kan ha Asperger och bli polis. Saga är ju hur kul som helst. Trots att serien är ojämn i sitt skådespeleri så är den fängslande.

Bajen, Bajen...killing me softly! :(

Ska ta tag i bloggandet. Jag kommer dock att blogga om lite allt möjligt. Lite reseanekdoter och liknande annars riskerar jag tappa intresset för bloggen.

Dr Kjellman brottas med dåligt samvete, eftersom han har haft sex med en patient och han känner stark lust att göra det igen.

En röst i hans inre säger
-Det är ok följ ditt begär….

Den andra rösten säger
- Nej Nej…Låt bli…Kom ihåg att du är veterinär.

//Johansen

1 kommentar:

  1. Hahaha den va bara sjuk! :)

    Trevlig helg JOHANNESSON!

    SvaraRadera

Keep it clean!