söndag 13 november 2011

Sven E avslöjad...Allt om höstfesten

Greger visar sig på styva linan. Vann "Slangen"-tävlingen.
Upplever fortfarande sviterna av gårdagens höstfest. Vilken fest, vet inte riktigt var jag ska börja. Den något överdrivna inläggstiteln a'la Aftonbladetrubrik lär jag inte kunna leva upp till, för hur ska jag kunna redogöra för allt som hände den kvällen. Någon kronologisk redogörelse blir också svår då tankarna fortfarande är svårsorterade på grund av gårdagens vätskeintag.

Lite om festen...

En av gårdagens många diskussionsämnen vid spelarbordet var; Vem är signaturen "Sven E" som skrivit så många uppmuntrande inlägg under senare halvan av serien? Spekulationerna blev inte mindre av att signaturen "Sven E" skrev följande kommentar i förra inlägget "Uteträning i November!? Härligt och seriöst! Glöm inte att ha kul under denna svenska långa försäsong. Viby höstfest på lördag, roligt att många av seniorspelarna kommer, ska nog kunna bjuda på något gott om ni kommer fram. Ha det bra, ses på lördag.". Undertecknad som inte gjort några större efterforskningar mer än att jag uteslutit ett par personer misstänkte att det kunde vara Marcus Almborgs pappa. Så jag gick fram till Almborg och frågade vad hans pappa hette och om han visste vem signaturen var. Almborg hade ingen aning men insisterade på att bjuda på whiskey. Tänkte inte mer på det utan återvände till min plats. Jag berättade om att jag nu absolut inte hade den blekaste aning om vem "Sven E" är. David Nilsson-Lundgren lovade dock att ta reda på det.

Det hela började för fan att likna "Mr Keyser Söze" från filmen "De Misstänkta". Vem är signaturen "Sven E"?
Har man inte sett filmen "De misstänkta" får man skylla sig själv.
Det hela skulle få sin upplösning när David tog saken i egna händer och tog micken och inför alla och bad signaturen "Sven E" ställa sig upp. Vem fan ställer sig inte upp då om inte Kapten Almborg. Precis som i slutet på filmen "De misstänkta" så faller bitarna plötsligt på plats. Alla uppmuntrande inlägg. Almborgs envetna insisterande om att bjuda på på whiskey, precis som "Sven E" lovat. Värst av när Almborg berättar att signaturen "Sven E" är ett anagram för "Seven" vilket för de oinvigda är Almborgs tröjnummer. Sjukt!

Lite från prisbordet. Modell Ted och Detektiv Davve.
Enligt Slangen så bojkottar Slangens pappa numera bloggen. Jag misstänker att det beror på att vi inom laget och bloggen hyllar guds skaparkraft lite väl mycket ibland.

Det enda misstaget jag gjorde på höstfesten var att jag valde att dra in till stan lite för tidigt. Jag skulle ha stannat. Det kanske även David också skulle ha gjort. Trots att jag tyckte David var lagom berusad blev han nekad inträde till Bånken ett antal gånger. Jag tyckte då att det var konstigt för jag har sett den gode David i värre tillstånd. Davvan får då den mindre lysande idén att erbjuda vaktens mamma sexuell tjänster milt uttryckt. Det var då jag insåg att Davvan nog var lite berusad och att jag också nog var det som inte uppfattat detta. Det blev inte så farligt då Davvan ändå var relativt lugn trots att vakterna agerade lite oprofessionellt på Davvans provokation. Det var tur att Davvan lämnade kvar skyffeln i Viby. ;)

Kalle P...nästa runda tar jag.

Vad är det för en gök? Taket lyfte!
Meijer följer vampyrtrenden?
Pete gjorde som vanligt ett bra jobb som talare och lekledare. Ryktet säger att Pete extraknäckt på en lokal-TV-station på engelska landsbygden när han var yngre. Inte helt osannolikt.

Tack till Mats "Hövding" Nilsson och söner som höll i en trevlig förfest. Mats är som sagt den person som gjorde att jag valde börja och därefter stannat i Viby IF.

Tack till Gno som skickade lite bilder att fylla ut inlägget med.

Jag vann en mössa, en t-shirt, en blomma och ett borr-set. Det motsvarade nog värdet för lotterna. Så bra har det aldrig gått.

Ett stort tack till de som var med och gjorde höstfesten till en sådan succé.

Dagen efter var tuff. Trots namnsdag och farsdag så var det minisim med tvillingarna kl 8.30. Där simmade undertecknad runt och luktade tuschpenna, inte lite heller.

Dagens mest oväntade var att den första att gratulera mig på namnsdagen var badhusets Kadri Bucolli. Kadri ville dock inte berätta vilka klubbar han tänkt representera nästa år. ;) Hur som helst, tack Kadri!

Ni som missade lördagens höstfest missade den. Se till att inte missa nästa!

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Gott snack bloggerskan! Och tack för i lördes alla inblandade!:)

  SvaraRadera
 2. Hell yeah, vilken fest!
  Länge sedan man var så "sleten" en söndag (och måndag ...)

  SvaraRadera
 3. håller med johansen vi kunde tagit ett par groggar till sen åkt in till stan :)

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha! Då hade säkert ALLA kommit in på Bånken! ;)

  SvaraRadera

Keep it clean!