måndag 9 januari 2012

"Lokalt dravel"

Så såg han ut innan han bekantade sig med de sju dödssynderna! ;)
Sista dagen av en ledigheten. Ledighet och ledighet, det är inte ledigt att vara hemma men vattenkoppssjuka barn. Typiskt nog så är de friska lagom tills man ska börja jobba igen.

Vad händer i Vibys trupp?
En hel del sanningar blandat med några lögner.

Amar Osmanagic ska emigrera till Amerikat. Killen ska plugga på college och lär ju direkt fixa ett recept mot sin påstådda gröna starr som är högst legalt i den delastaten. Han får även gifta sig där. ;)

Martin Karlsson har tackat nej till en roll i TV10 dokusåpa "Fettona i Fäboden". Han har lovat att komma i form till serien och ska därmed träna minst två gånger i veckan.

Marcus Ymsén har lovat att inte byta lag om hans AC Milan åker ut ur CL.

Jimmie Podgorniak är tillbaka i Sverige. Tyvärr så hittade han inte något botemedel till knät. Han har prövat de flesta naturmediciner och även akupunktur. Bloggen är glad att den leende Jimmy släpptes tillbaka in i Sverige igen.

Andreas Ek har lidit av migrän ända sedan Oscar Hall sköt ett kollosalt hårt och missriktat skott i huvudet på Andreas strax innan Vibys ödesmatch mot Hässleholm i Alliansen. 

Johan Grönkvist jobbar kvar på Volvo.

Jonas Mårtensson behöver inte tatuera in "Mårtensson" på ryggen eftersom det bara finns en Jonas i Viby IF:s trupp. Annars har Kardum sagt att han kan tatuera in det och det må vara sant men sen har vi det här med alfabetet.

Alfred Tullgren fortsätter att resa jorden-runt. Vi har en hel del att snacka om när han kommer tillbaka då han varit på flera platser där en annan också varit. Snacka resor är alltid kul.

Hoppas att Marcus Kjellman dyker upp på lördag, Vi har saknat honom. Då får han själv berätta utan att jag ljuger ihop något på bloggen. Annars får han kommentera här!

Nog om Vibys spelare.

Har man definitivt inget liv så kan man följa denna man på Twitter. Titta på hans kommentar om Nosabybloggen. "Lokala dravlet". Även om jag inte är så insatt i Nosaby så skriver Kristoffer Svensson superdupermegabättre och ultimatintressantare för att gödsla lika mycket med superlativen som "journalisten" själv gör. ;)  Det lutar åt att Kapten Almborg hade rätt om vem som levererat denna kommentaren. Efter en snabb titt på hans Twitterflöde så kan jag rekommendera tiotusen andra Twittrare som är bättre.

Så detta var lite "lokalt dravel" ;)

//Johansen

6 kommentarer:

 1. ännu ett bra inlägg:)

  SvaraRadera
 2. På tal om inget liv- kardum måste ju vara den största följaren av twitter-länken=)

  Annars var de ju en söt kille på bilden =)

  SvaraRadera
 3. När kommer presentation av nyförvärven? Behövs lite att läsa nu under denna mörka årstiden. Sen alla inlägg där Frälsaren nämns är ju kanoninlägg. Det bara är så oavsett vad det gäller ;-).

  SvaraRadera
 4. Det ryktas att Frälsaren numera sprider andlig fägring över IFKs gubbalag!

  SvaraRadera
 5. Jag klickar inte på superlänkar.
  Amar - vilken söt unge du var :)))

  SvaraRadera
 6. Ännu bättre! Stoffe Svensson uppmärksammade mig på att jag faktiskt omedvetet rättat till den gode Jemns svenska. Killen skrev "lokalt drabbel". Jag bara antog att han menade dravel men han kanske menade något annat. Är kanske något ord som jag som invandrad till Skåne har missat???

  SvaraRadera

Keep it clean!