lördag 19 maj 2012

Sämsta straffen...någonsin!?Jag försökte hitta en straff på Youtube som var lika dålig som den som slogs på Grönängen igår. Den ovan är väl den som är mest lik dock med ett litet undantag. Kristianstad BoIS straffläggare Kujtim Muqa gjorde egentligen lite mer som i videon nedan. Regelvidrigt förstås eftersom du får INTE stanna upp i din ansats. Kujtim trillade dock inte. Det hade varit för mycket.


 Tittade lite i Bladet. Visst var det kul med att det var veckans match och att Frälsarens påg hamnade i tidningen. Men att vårt mål skulle varit matchens enda målchans stämmer ju inte. Förklaringen måste varit kioskens goda kaffe, grillens goda korv och kvällssolen som lätt kan distrahera en livsnjutande sportreporter.

Kristianstads BoIS nr.15 Haris Feratovic hade mage att klaga på att undertecknad låg mycket på gräset igår. Ledsen Haris, igår så var du värre! För att dela ut så mycket smällar som du gör så kan du inte gnälla VARENDA gång du får tillbaka med samma mynt. Blir lite komiskt.

Annars så är Kristianstad BoIS det bästa laget vi mött.

Referat och bilder kommer upp här så småningom.

Fotograf Henriks kommentar i paus var go'. "-Ni får springa långsammare. Jag får inga bra bilder ju!". Kommentaren tillbaka löd "Än så länge har han bara fått bra bilder på Simon (Hurtig)!"

Grattis till Rinkaby GoIF:s första seger! 2-1 i 92:a minuten mot Vinnö IF.

Mer kommer...

//Johansen

12 kommentarer:

 1. Härlig vinst!!! Enligt obekräftade uppgifter föråt Bladets utsände sig på kaffe, sockerkaka och S-märken och pep iväg i paus för att uppsöka redaktionens bekvämlighetsinrättning och missade således andra halvan av matchen. Stämmer detta så är det usel journalistik även för att vara på en lokal blaska.
  Varvar Bois fotbollsträning med simhopp på Tivolibadet? Vissa röd-svarta spelare gjorde dykningar och piruetter som hade gjort Anna Lindberg grön av avund.

  SvaraRadera
 2. Gott med vinst igår!!
  Dock måste jag säga att det var väldigt länge sedan jag mötte ett lag som utdelade så mycket fula saker efter avblåsning som KBOIS gjorde igår. Det var rena boxningsslag och sparkar i ren frustration. Sorgligt med inte speciellt överraskande.
  Forza Viby

  Någon mer än jag som tycker att bilden på Kjellmans grabb är ruskigt likt Jesusstatyn i Rio. Sådan far sådan son! När kan vi värva honom, Kjelle ???

  SvaraRadera
 3. Håller med dig om straffen Johansen. Men vad gäller Haris så kan jag inte hålla med dig helt. Du började ju faktiskt filma direkt i matchinledningen. Haris filmade, men det började efter att domaren inte blåst för ett par situationer där vibyspelare var alldeles för sena in i närkamperna. Till sist såg det löjligt ut eftersom Haris var tvungen att överdriva rejält för att få frispark. Och visst delar Haris ut mycket smällar i vanliga fall men under denna matchen var det era spelare som delade ut lite osjysta smällar mest hela tiden. BoIS hade inför denna matchen endast 1 gult kort på 5 matcher så Martin vet inte riktigt vad han pratar om!

  SvaraRadera
 4. Till Micke kan jag bekräfta att uppgifterna om bladets utsände är felaktiga. Han stod längst med långsidan och tog bilder under hela matchen. Efter matchen intervjuade han Ursprung så visst var han där hela matchen! Det förvånar mig inte om du fick dina uppgifter från den här Martin som dessutom verkar ha sett "rena boxningsslag och sparkar i ren frustration". Haha, löjligt!

  SvaraRadera
 5. Nästan ännu värre att faktiskt vara på plats och ändå tydligen missa stora delar av matchen. Att Bois inte fått mer kort förvånar inte ett dugg. När spelare skriker till domaren "fan va dålig du är" utan åtgärd så krävs det nog en del för att spelarna i Bois ska bli bokförda. Som jämförelse fick Kardum tre matchers avstängning för exakt samma ordval.

  SvaraRadera
 6. @Arber
  Föga överraskande att dina åsikter skiljer sig från mina. Jag skriver bara vad jag såg och vad jag upplevde.
  Ni är ju ett bra lag så varför dessa attitydproblem ?

  SvaraRadera
 7. Gott snack! Hade vi tyckt likadant hade jag blivit orolig. ;)

  Matchen filmades dock så en del svar kan ju ges där. Frågan är bara om BoIS lämnar ut filmen. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Johansen, du kan höra med vår lagledare Kurt. Det är han som har filmen men det är nog ändå inget att se för matchen var ju ingen höjdare.

   Micke, den här domaren gjorde inte direkt sin bästa match. Han tappade kontrollen över spelarna rätt så tidigt och lyckades aldrig komma in i det. Jag erkänner att boisspelarna var ovanligt gnälliga men sen tycker jag att ni tveklöst är det laget som gnällt mest av de som vi mött hittills. Jag vet inte om det var er tränare eller lagledare som hade en åsikt om varje situation under matchen. För att inte nämna era supportrar som skrek till efter varje spark på bollen. Man märkte att huvuddomaren inte ville ge med sig för publikens tryck så ibland blev det helt fel domslut. Men linjemannen närmast avbytarbänken (som dessutom hade en bror som spelade i ert lag) föll för publikens hets varje gång det var en djupledsboll. Tror jag svarade på din fråga också Martin.

   Radera
 8. Viby åskadare ???? Ni verkar vara en klubb som går framåt, jag menar nästan seriefinal och 70 åskadare, oj oj oj. Ska bli roligt att följa Er.

  SvaraRadera
 9. En chans..... ett mål!

  SvaraRadera
 10. Eller hur! Jag och Eissa önskar det vore sant om det inte var för det FAKTUM att vi båda missade sätta dit den i öppet mål.

  BoIS hade ETT ribbskott och...inte så mycket mer.

  SvaraRadera
 11. BOIS hade ju en straff oxå! Men den ville de ju inte lägga...

  SvaraRadera

Keep it clean!