fredag 4 maj 2012

Sätt aldrig mig som ytterback igen! ;)

Frälsaren innan han rakade av sig allt hår
Nu även stor i Göingebygden.
Två gula efter 15 minuters spel. Vad säger man? Bara att bryta ihop och gå vidare för att citera en gammal Vibyspelare vid namn Fredrik (F.d Nilsson) Färm. Skönt att laget vann med 3-0 annars vet jag inte vad jag tagit mig till. Det blev lite samma effekt som när Oscar Hall blev utvisad i DM och att vi då plötsligt spelar bättre. Vad det beror på kan man ju spekulera i. Det är absolut inte min eller Oscars förtjänst att laget vunnit dessa båda gånger men håll med om att det är konstigt.

Noterat från matchen.
Domaren ger kort på Vibyspelare men blundar för samma förseelser för Hj/V IF spelare.
Jakob Österberg är tillbaka på allvar med två  mål och Marcus "Frälsaren" Kjellman satte ett snyggt mål i slutet av matchen. Frälsarens rykte hade nått motståndarna som hade koll på vem han var och tilltalade även honom. Frälsaren är stor!
Målvakten Andreas Ek spelade riktigt riktigt stabilt. Hans bästa match hittills. Gjorde flera kvalificerade räddningar. Jag fattar fortfarande hur Hjärsåsspelaren som sparkar på en liggande Ek inte får gult.
Oscar Hall var tänd, ville inte förlora mot brorsan. Mycket bra match av Oscar. Många hjältar utöver de jag nämnt i laget!

Vibypubliken är fantastisk.

Björn Lindau satt på bänken...som åskådare då. I Fjälkinge IF sitter han inte på bänken. Kom till Viby IF istället Björn, vi har det fan så mycket roligare.

Mikael Sjöbergs kommentarer om domarna är så vassa att till och med mamma Inga-Lill rodnar. Jag hann snappa upp en domarkommentar där Micke berömmer domaren efter ett domslut som gick Vibys väg.
"-Braaaa! 1 rätt av 99"

//Johansen

7 kommentarer:

 1. Jag tyckte det var bra att du tog rött, laget behövde det :)

  SvaraRadera
 2. Varför spela med fullt lag när man kan dominera med 10?

  Tack!

  / Åskådare

  SvaraRadera
 3. Vill till mitt försvar säga att jag faktiskt berömmer domarna när dom blåser till Vibys fördel också. Igår applåderade jag bägge gångerna ;-)

  SvaraRadera
 4. Tycker man borde införa prestationsbaserad lön för domarna..

  Eller är det detta som är felet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Div 6 klubbarnas ekonomi hade blomstrat.

   Radera
 5. Det är helt rätt, spelar man i div 6 ska man helt klart ha kvalite på domarna.

  SvaraRadera

Keep it clean!