tisdag 14 augusti 2012

FYI


Vad som hände i helgen har jag glömt. Jovisst, jag vann 22 kr på lotto, annars inget minnesvärt. Jag spelade i b-svängen och mötte Vanneberga. Ett avslaget möte där visserligen Martin Karlsson satte ett riktigt Zlatan-mål. Ni vet ett sånt som Zlatan gjorde i EM, direkt på ett inlägg. Ni hittar det här. Ville inte bädda in klippet då jag inte hittade ett som bara visade målet utan ett som någon fjant filmat på sin TV.

Martin Karlsson och Zlatan har många fler likheter för övrigt. De väger båda ca. 100 pannor, har ett hett humör på planen och....är högerfotade....nej fan, Martin Karlsson är ju vänsterfotad. Nåja några likheter i alla fall. ;)

Roligt att det tipsas lite på bloggen igen. Denna gång om Claes Björkman. Om bara en tiondel är sant om det som hörs, skrivs på nätet OCH i Bladet så har han uppenbara problem med sitt ledarskap.

Höll nästan på att glömma!!! Vi kommer alla ihåg Eissas felnavigering som finns dokumenterat här och där.. Senaste i raden att hitta fel är Michal Svensson som åkte till fel Vanneberga. Ni vet det utanför Vinslöv.

Första arbetsdagen...jodåsåatt...gonatt!

//Johansen

5 kommentarer:

  1. Jag är två-fotad :)

    SvaraRadera
  2. Två högerfötter då? Hur är det möjligt! ;)

    SvaraRadera
  3. Två fotad, het temperament som Zlatan hagahahahshahahahajahahahahahshahahagahshahahagsgahahahahahahshahahahahdgahahah

    SvaraRadera
  4. Några likheter med Zlatan
    Hagagagahahahagahahahahahahahahahahahshagags
    Och lite till
    Hahahahahahahshahahahahahshahahahahahahagshahahahahagsf

    SvaraRadera
  5. Jaha, nu har Åsums bk lagt ner sitt B-lag, kanske inte så konstigt när man bara har en trupp på 19. Nästa lag blir damlaget, kanske lika bra att grusa igen Wendesvallen och spela boccia istället. Ledningen borde skämmas, dessutom ska bråket tystas ner, tror inte det.

    SvaraRadera

Keep it clean!