tisdag 28 augusti 2012

Inte ens en storm...

...i ett vattenglas.

Positiva grejer i veckan. Henke Sjöberg fortsätter att dominera med klokt spel i B-laget. När ska pysen ta sig i kragen och träna ett par gånger så han orkar spela i A-laget. Jag ser att han är ute och springer och lägger upp miltider på fejjan som några i A-laget säkert inte hade presterat. Återstår att se om dessa är photoshopade. ;)  Sjukt slöseri med talang!

Apropå slöseri så tittade jag på när Pee, Matte Sjöberg och Jonas Jönsson spelade korpen. Tre spelare med stor Vibyanknytning. Pee: aktiv tillförordnad lagledare och alltiallo, Matte Sjöberg: pensionerad Vibyit, dominant mittback på sin tid och Jonas Jönsson som satte ett viktigt kvalmål mot Yngsjö vilket gav avancemang till femman när det begav sig. Slöseriet bestod i att de skulle spela B-lagsfotboll med Viby än att lalla runt i korpen eller varför inte som jag både och. Pee imponerade rejält. Korpen visserligen men ändå. Inställning och ledarskap.

Själv känner jag en förkylning komma krypande. Alltid likadant! Nya elever, nya baciller. :(

Träffade en ledare i Yngsjö som undrade vad vi matar Oscar Hall med. Jag hade inget svar! Förslag?

Nu hoppas jag att alla skadade kommer tillbaka snart, Kardum och Frälsarn. Att Henke Sjöberg brukar allvar, jag menar någon gång kan väl han göra det. Jag hoppas att Albin Ekvall ger fan i att sitta och smygsupa inne på Systembolagets lager och kommer och tränar istället. Saknar hans röda kalufs! Hoppas även att Jimmie Podgorniak dyker upp och visar sitt smalj innan han blir farsa för sedan vet man ju aldrig. Vissa försvinner helt från jordens yta. Sedan önskar jag Jakob Österberg all lycka och välgång utomlands.

Men framför allt, att vi som ses oftare hjälper varandra. Tillsammans mot femman...kval uppåt är en fin Vibytradition. Serieseger som en ren bonus! ;)

Slutligen. Ni vet att jag brukar hitta de här små seriestripparna och sedan ändra namn till Vibyspelare. Hittade dock en som jag inte behövde ändra. De som inte tror mig kan kolla på Aftonbladet.//Johansen

4 kommentarer:

 1. Haha gott snack!
  Förstår dock inte vad Nr10 gör på bänken! :)

  SvaraRadera
 2. De e ju givetvis relaterat till nutid då jag hållt 10an varm :)

  SvaraRadera
 3. Vafan Johansen...
  Hela fredagen gick förbi och man fick inget fredagsinlägg. Trors snor och feber så borde du tänka på oss som jobbar och sliter varje fredag.

  krya på dig gubbjä......

  SvaraRadera
 4. Inte nog med att man har ont i halsen, feber och är sjukt trött. Nu ska jag dras med ett dåligt samvete också. ;-)

  SvaraRadera

Keep it clean!