fredag 30 mars 2012

Fredagsnöje nr 52 och inlägg nr 400!!!

Är det så 400 inlägg ska firas?
Vad har jag att komma med på en fredag? Lite länkar till Hjärsås/Värestorps IF:s blogg och lite tränarintervjuer på IFK Knislinges hemsida (undertecknad kanske dyker upp där).

400 inlägg sedan bloggen startade. Hur firar man det...kanske inte...väntar tills det blir 500 sedan så!

Ni som missat veckans intervjuer så kolla in dem. Själv satt jag och kollade på Petes youtube-länk på en match mellan Crystal Palace och Man Utd. Kolla in den!!! Kolla målen, målvaktstavlan, den misslyckade cykelsparken som ändå blir mål, kolla frillorna, framför allt en värsta kamma-över-frillan jag sett på en fotbollsplan. Pete kanske kan säga vad spelaren heter, såg ut att var lite rödlätt till hårfärgen. Inte är det Nobby Stiles va? Såg ut att ha för många tänder i käften. ;)

DM-match imorgon mot Helsingsborg City FC. En heldagsutflykt i fotbollens tecken.

Sista fredagsnöjet....men inte det sista nöjet på en fredag. Ett års återkommande fräckisar får räcka. Det kommer att komma något annat istället.

Och slutligen...
CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar. Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

 "Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

 Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

 Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet. Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa... "Pistolen är ju laddad med lösa skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"

//Johansen

4 kommentarer:

 1. hahaha. dom ville ju igentligen inte att dåm skulle döda deras partner!!!!!! haha. jettebra den sista fräckisen.

  SvaraRadera
 2. Yay! Jag blev kommentar nr 600. Vinner man något då eller?

  SvaraRadera
 3. NEJ Ymsén! Du blev kommentar nummer 1643
  Kommentar nummer 1642 vinner däremot en helg i ett madrasserat rum på PIVA.

  SvaraRadera
 4. Kom igen nu grabbar!! Endast hårt jobb som räknas.
  Läste lite på Helsingborg city fc hemsida, undrar om det är förre Helsingborg IF stjärna Eldin Karisik`s bror som är tränare i City FC. Har hört det. Om det är så, kan någon fråga efter autografen då. :)

  SvaraRadera

Keep it clean!