fredag 16 mars 2012

Fredagsnöje nr 50

Amar Amor inleder fredagsnöjet!
Idag firar fredagsnöjet 50 inlägg och kommer att gå i graven när inläggen når 52. Då har bloggen underhållit med fräckisar i ett helt år. Därmed inte sagt att det inte kommer att komma inlägg på fredagar.

Nu börjar fotbollsbloggarna poppa upp igen. Du hittar dem i listan till höger på bloggen. Jag noterar att flera av bloggarna har hittat inspiration från Vibybloggen. Ibland så snor de till och med titlarna. ;) Först Vibybloggen "Förlorarfredag?" sedan Winnöbloggen "Förlorar Fredag". Fast jag valde att inte särskriva. ;) Kul hur som helst att det skrivs om den lokala fotbollen.

Alla ledarintervjuerna är inlämnade och kommer publiceras nästkommande vecka. Först ut Micke Brorsson, sedan P och sist men inte minst Coach Pete. Jag kommer dock inte att publicera någon ny intervju förrän det kommenterats lite. Jag har kollat lite på gamla intervjuer och där har ni kommenterat så mycket mer. Dra igång snacket lite, hjälps åt lite. Samma som med hemsidan. Det blir så mycket roligare.

Kl. 13 på lördag så spelas upplösningen i grupp 17 i DM. Viby IF måste vinna mot Vittskövle för att gå vidare. Matchen spelas på gräs...riktigt gräs. Hur kommer det att kännas?

Benny Butter får gärna blogga.

Slutligen....kanske inte så mycket fräckis men likaväl sann. ;)

Coach Pete stod han i tvättrummet och skulle tvätta sina t-shirts. Han hade varit där i cirka tio sekunder när han ropade till sin fru: - Vilket program ska jag använda?
- Det beror på, svarade hon. Vad står det på t-shirten?
- Manchester United, svarade Pete

//Johansen

9 kommentarer:

 1. Vart är sheep sheep sheep videon!?

  SvaraRadera
 2. Som jag letade igår! Hittade bara den där Carlos Sainz klipper ett får i 100 knyck på ett rally i Nya Zeeland.

  SvaraRadera
 3. Haha bra inlägg!

  Gillade bilden överst väldigt mycket! :)
  Blir alltid roligt när något handlar om Amar!

  Kan vi inte ha en deal att om det blir minst fem kommentarer per inlägg hädanefter så fortsätter du med fredagsfräckisarna även efter det gått 52 fredagar med fräckisar?! :)

  SvaraRadera
 4. Glad att bilden glädjer dig kardum!=) fast jag kan tycka att bloggen blir ännu bättre när du vatt i farten och öppnat munnen efter du tänkte igenom allt flera gånger =) hehe, saknar dina citat här på bloggen=)

  annars håller jag med dig, om vi har fem kommentarer varje gång så ska FF fortsätta på obestämt tid =)

  SvaraRadera
 5. Då bidrar jag med kommentar #5 i fall att det hjälper. Och min kommentar är att 50 inlägg är hur bra som helst och uppskattat av oss alla. 2 veckor till blir det 52 inlägg. Och om 2 veckor blir det 30 mars vilket är 2 dagar innan 1 april. Snacka om conspiracy theory!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grandmaster Pete is back.....

   Radera
 6. Haha Johanssen det var helt omedvetet att sno din rubrik. Men jag ber om ursäkt. Särskrivningen hade jag inte ens tänkt på. Jag brukar vara allergisk mot särskrivningar annars så det får ändras. Ha det bra.

  SvaraRadera
 7. Vi är många som uppskattar bloggen jättemycket! :)

  SvaraRadera
 8. Klart du ska fortsätta med fräckisarna. Även om man inte alltid har tid att kommentera så uppskattas dom mycket.
  Angående intervjuer så tycker jag nästan att en miniintervju med Thomas hade varit befogat. Även om han inte är helt ny så är han ett nyförvärv av rang.

  SvaraRadera

Keep it clean!