tisdag 10 april 2012

Bloggen tippar serien

1.   VIBY IF                                   
2.   HJÄRSÅS/VÄRESTORPS IF 
3.   KIABY IF                                 
4.   SIBBHULTS IF
5.   NÄSBY IF 
6.   KRISTIANSTADS BOIS
7.   WINNÖ IF 
8.   RINKABY GOIF 
9.   IFK KNISLINGE                    
10. IK KAMP                               
11. GÄRDS KÖPINGE 
12. ÖSTERSLÖV IS


Bloggen kommenterar:
I skrivande stund så publicerade Rinkabys guru, Henrik Ekewald, ett riktigt topptips på Rinkabybloggen. När den gode Ekewald levererar gör han det ordentligt. Ett kanoninlägg! Jag kommer inte att kunna matcha det.

Jag tycker för övrigt att serien är grymt svårtippad och tippar på att serien kommer bli jämn där många tar poäng av varandra. Tipset är fritt att använda som tändvätska. ;)

Jag får även göra reklam  för IFK Knislinge hemsida där en intervju med undertecknad dykt upp.

Kommentarer om lagen och dess placering.
Viby IF i topp!  Ska Viby IF bryta traditionen med att alltid kvala sig upp en division? Hur som helst upp ska vi och strävar vi mot stjärnorna så landar vi i alla fall på månen. Klicka på länken ovan för att läsa mer om mina tankar om serien.

Därefter så kommer Real Hjärsås.
Laget som alltid drar till sig spelare och ryktas betala ordentligt för det. Vet inte vilken sanning som ligger i det ryktet men de målskytten i Patrik Isaksson.

På tredje platsen så finner vi Kiaby IF.
Det återstår att se om de försvagats eller ej. Visst de har tappat några men inga som jag tyckte var några större spelare. Det är laget som är Kiabys styrka så vi får se...

Sibbhult gick bra i DM. Verkar stabila men hur bred är truppen.

Näsby IF. De har talangen men har de organisationen och inspirationen som krävs över en hel serie?

Kristianstads BOIS. Vad de gör i sexan år efter år är ju för fan ett mysterium. Jag är trött på att tippa dem i toppen. Interna källor säger att de har något på gång. Bara för att jag tippar dem i mitten så blir kanske året de i alla fall går upp.

Winnö IF rattas numera av Håkan Hellberg som brukar göra ett bra jobb bara han får killar som är villiga att träna.

Rinkaby GoIF! Lillebror som kommer göra allt för att sätta käppar i hjulet för mitt kära Viby IF. Två klubbar som egentligen har mer gemensamt än man är villig att erkänna förutom att Viby IF alltid är det bättre laget på planen. ;)

IFK Knislinge. Kändes konstigt att tippa dem så långt ner. Var nära att sätta dem på kvalplats men någon måtta får det vara. IFK:arna spelade i femman när jag började spela fotboll i Skåne.

IK Kamp. Vet inte var vi har IK Kamp. Fastslaget är dock att INGEN vill åka till Nou Kamp i Håkanryd. Detta kommer gynna dem men jag vill att de ska åka ner om än via kval. Håkanryd ÄR division sju för mig. Det bara är så...inte illa ment.

Gärds Köpinge. Vet inte ett smack om dem mer än att alla heter Fröjd i Köpinge...eller nåt! Sjuan nästa!

Österslövs byakrog kommer servera gravöl till hösten för degraderingen är klar. Ni behöver inte ens spela om det. Alla har tippat att ni ska åka ur. Skämt åsido...tur att det ska spelas om saken.

Har ni missat blogglistan i menyn till höger eller glömt att klicka på hyperlänkarna ovan. Då älskar du inte den lokala fotbollen. ;)

Ekewald tippar även premiäromgången här! Vilken eldsjäl han är, Ekewald!

Snart smäller det....någon annan som ser fram emot premiären?

//Johansen

1 kommentar:

Keep it clean!