lördag 14 april 2012

Nou Kamp...och där slutade likheterna.

En bild innan matchen. Efter matchen hade man utan problem kunnat  plantera potatis, kanske  till och med innan matchen. Varför man lagt ut en massa grov singel på planen fattar jag inte.
Premiären avklarad! Att spela bortamatch i Håkanryd är ingen enkel sak. Först får du börja med att ställa tillbaka klockan fem år sedan får du förbereda dig på att skylten "Nou Kamp" vid entrén är den grövsta ironi du kan tänka dig. Du bör även ta med dig vatten för vattnet i Håkanryd smakar som så mycket järn att det känns som att du sväljer ditt eget blod efter en rejäl smäll på snoken. Har du gjort allt detta återstår det bara att ge sig ut på leråkern och kriga för tre poäng och undvika att få en banjo i huvudet på väg till omklädningsrummet.

Matchen då? Gå in och läs referatet här och kolla matchbilder.

Årets upplaga av IK Kamp kommer att bli en obehaglig upplevelse för de flesta lagen. Mitt tips på relegering för IK Kamp lär gå åt skogen.

Vibysupportern Micke Sjöberg tipsade att matchen i Håkanryd redan låg ute på Youtube. Den ser ni nedan.

  

Deras 12:e spelare? ;)
Martin Karlsson fick utgå efter kraftigt våld mot huvudet. Hans bula var dock snäppet värre!  :(
Jag brukar inte lyfta fram domaren, idag hette han Per Nilsson, men jag tyckte han gjorde ett bra jobb. Visst missade han ett par situationer och gav undertecknad ett billigt gult men det var definitivt ingen lättdömd match med ett underlag som bara inbjöd till ideliga närkamper. Bra tålamod trots heta känslor på plan. Fler sådana domare.

Det inträffade flera riktigt roliga försök till psykningar på planen. Bland annat fick jag höra att "Jag trodde du var bättre" :D Likheterna med Henrik Rydström fortsätter tydligen, både han och jag är tydligen överskattade.

En annan rolig kommentar som passerade var när jag blev stämplad över knät efter att jag levererat en pass. Det blev ett riktigt fint märke BTW. Då jag ropade "han satte ju för fan dobbarna rakt över knät!". Varpå en kvinna ur publiken sa "sätt inte fram knät på hans dobbar då". Om hon var seriös vet jag inte, kul likaså.

Jag är glad att vi vann för annars så hade jag skrivit ännu mer om hur dålig planen var. För den är numera på plats ett i listan över de sämsta fotbollsplaner som Kristian Johansen spelat på i sin snart 33-åriga fotbollskarriär.

Nog om det, IK Kamp var bra. Ni är varnade!

//Johansen

3 kommentarer:

 1. Finns de ingen efterbild?!:) fyyyfan vilken skitplan de är! Gött med tre poäng iaf!:) tror de kan vara en av årets svåraste bortamatcher:)

  SvaraRadera
 2. "sätt inte fram knät på hans dobbar då".

  haha fan vad jag skrattade!!

  SvaraRadera
 3. Fan Johansen !! Vad har vi sagt om YouTube :(
  Nu var jag tvungen att avsätta en stud av min mycket hektiska dag för att "ful-titta" på klippet.
  Kan du inte i fortsättningen lägga en bild av klippet som länk till youtube så att man förstår. Inte undra på att Kineserna bojkottar dig!

  SvaraRadera

Keep it clean!