tisdag 8 maj 2012

Aj Då / Helvetes Dingel

En annan som också har svårt med ilskekontrollen.
Reserverna följde upp A-lagets seger mot Hjärsås med att slå Yngsjö IF. Vad kommer man ihåg från den matchen förutom att Viby IF gjorde en bra prestation genom att vinna med 4-1 var ju tyvärr en Yngsjöspelares totala frispel. Jag hänger inte ut killen för han har nog fullt upp med sig själv.

Viby IF fortsätter att matcha "rena" b-lag. Till min vetskap så är det bara Wä IF som gör det. Reservation på det påståendet....jag ingen aning mer än att det finns lag...*host* Vanneberga IF..*host* som ställer upp med flertalet a-lagsspelare. Inget fel med det, bara om man förlorar då. ;)


Kolla in denna! Vilken hyllning! Sprid gärna! God karma på den!

 Det var bra drag på dagens träning även om röda laget där undertecknad var med inte riktigt hängde med. Bra go i laget som sig bör efter dubbla vinster i seriespelet för A och B.

Kardum hävdade att det skulle delas ut Vibycuppoäng för turneringen på träningen. Det hoppas jag inte. Då hade jag tagit i. Konstigt att han sa så när han hamnade tillsammans med motläggskungarna Linus "Lången" Nilsson, Marcus "Frälsarn" Kjellman och Oscar "Jag tränar på min födelsdag" Hall. Lite av "Finn ett fel" i den konstellationen. ;) De hade fan kunnat sätta in Klumpsmurfen där istället...eller vänta...

Gött att att Kardum trashtalkar lite på träning istället för match.

Efter träningen gjorde jag debut i korpenserien. Det gick sådär även det. Förlust med 4 eller 5-2. Kul att spela ihop jobbarkompisarna. Korpen är en upplevelse.

Rinkaby IF!

Stannar där... en naturlig avslutning. Kommentarer på det?


//Johansen

7 kommentarer:

  1. Vad hände på matchen?

    SvaraRadera
  2. Fyfan va ert lag va dåliga idag!!
    Och fyfan vad mitt lag med MIG i spetsen var överlägsna;)

    Punkt och slut.

    SvaraRadera
  3. Är det någon som sett min burk Ritalin som jag glömde kvar i bortalagets omklädningsrum?

    SvaraRadera
  4. Kan vi inte få lite skvaller ifrån Åhus-Åsum matchen.. verkar ha gått hett till?

    SvaraRadera
  5. Är det sånt som ska till för att du ska kommentera Ekis? ;)

    Vi får se om vad som når bloggarens öron vad det gäller "Björkmangate". Jag vill gärna höra fler än bara en version.

    SvaraRadera
  6. Helt annan version som Åhus inte oväntat kommer med på KB:s hemsida. En i Viby ökänd domare får sig en känga. Inte förvånad direkt att han är inblandad.

    SvaraRadera

Keep it clean!