fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!


Idag blandar vi...i dubbel bemärkelse. Börjar med lite utnämningar om gårdagen.

Gårdagens...

...bortamatch: Eissa "Peittää" Al-Shoocha ringde Coach Pete och frågade varför ingen kommit till samlingen. Pete svarar att alla redan är på plats. Eissa säger då att han inte ser en enda person. Pete frågar då var han befinner sig. Eissa svarar HÅKANRYD!!! Problemet för Eissas del var att det var hemmamatch på Grönängen. EPIC FAIL! :D Eissa som har hjärtat på rätta stället har lyckats med ett par grejer. Först detta, sedan sköt han Kalle Åstedts grabb i bakhuvudet av misstag förra veckan och nu "bortamatch i Håkanryd".

...inhopp: Konkurrens på den. Amar hoppade in och gjorde mål. Undertecknad byttes ut och hoppade in igen och gjorde mål. Hurtig och Kalle smekte fram flera högklassiska passningar. Vinnare blir dock Eissa vars vänsterinlägg ledde fram till ledningsmålet.

...straffmål: Oscar Hall kan tydligen placera bollen i mål från elva meter till allas förvåning.

...skada: Kjellman fick utgå men inte på grund av egen skada utan för att han ena grabb hade trillat och slagit i  huvudet. Kjellman fick ta och köra in till akuten iförd matchställ. Kjellman kom tillbaka efter matchen och meddelade att allt var ok och att grabben klarade sig undan med att sys eller tejpas när svullnaden gått ner.

...styrka: Jag vet inte hur många underlägen vi vänt i år. Det visar på så mycket, moral, klass, tålamod och kondition.

...kort: David N-L fick säsongens klaraste gula kort och är därmed avstängd nästa match. Vi skriver inte mer om det utan önskar glad sommar till David. ;)

...jugge: Två finalister. Både Amar Osmanagic och Stevan Maksimovic gjorde mål men Stevan får utnämningen eftersom han fixade en straff också. Kardum lät hälsa att han också är jugge.

...domare: Ekdahl gjorde nog sitt bästa framträdande på Grönängen. Å andra sidan så var det ingen som gnällde på honom. Han är nämligen skadad...*host* Kardum *host*!

...korv: Grillad på Grönängen av firma Hubbe och Roffe bland andra. Den smakade himmelskt, om det var segerns sötma eller ketchupens låter jag vara osagt.

...nickmål: Undertecknad går upp och stänker upp ett nickmål i krysset så det dammar om nätmaskorna. Skämt åsido så leder 171 cm Johansen nickmålsligan.2 nickmål hittils i år. 3 st om man räknar träningsmatcher. Denna nickmålsligan läggs ner så fort undertecknad tappar ledarplatsen. ;)

...va?: Affe Tullgren lämnade ännu en match utan varning. Har han gått och blivit snäll?

...publik: Bjuds på spänning på Grönängen. Tack för att ni peppar!

...överlämnande: När everysport ringde för att få slutresultat och målskyttar så lämnade Pete luren till undertecknad. En tydlig passning för det jag skrev om hans förra rapportering. Synd, det hade varit grymt att höra Pete uttala målskyttarna Amar Osmanagic och Stevan Maksimovic om och om igen. Och en gång till! :D

Och slutligen en liten "elak" midsommarfräckis. Jag lovar att bjuda tillbaka åt det andra hållet nästa gång.

Varför tycker inte kvinnor över 50 om att leka kurragömma på midsommarafton?
-För det är ingen som letar efter dom.

Glad midsommar!

//Johansen

4 kommentarer:

  1. Ha ha. Tack för ett underbart inlägg!

    Glad midsommar alla.

    // Åskådare

    SvaraRadera
  2. Nu fattar jag Davids gula kort, HELVETE vilken tackling!!

    SvaraRadera
  3. Trevlig läsning! Glad midsommar!

    SvaraRadera
  4. Du skulle passat tillbaka telefonen när pete gav dig den, så hade du haft ännu ett blogginlägg klart! :)

    Btw, gillar inte Johansen heller att leka kurragömma, för det är ingen som hittar honom :)

    SvaraRadera

Keep it clean!