måndag 4 juni 2012

Helgens...

Helgens…

…inhopp: Amar Osmanagic. Ni skulle hört Coach Pete uttala och bokstavera det för everysport-rapportören som ringde. Det blev inte lättare när Pete körde sin brittiska accent. Hur som helst, ett lysande inhopp av Amar med en riktig Messi-framspelning (som Stevan tyvärr brände…grovt) och ett iskallt avslut (3-0) som stängde matchen helt.

…överraskning: Österlöv spelade riktigt bra. Inte alls ett lag för de nedre regionerna. Sättet de rullar boll på var mycket imponerande.

…sportsman: Hör och häpna, Martin Karlsson, som byter utan att tillförskanska sig ett gult kort som hade gett en avstängning på den matchen han ändå inte kan närvara på.

…farväl: Andrée Melander lämna Viby IF när han flyttar västerut. En kille som bidragit med många mål, många vrål och många skratt. Du förblir saknad!

…”noll koll – kokosboll”: Det anonyma Internet-trollet som kommenterade förra inlägget med att slänga in ett hot. Sorterar den kommentaren under ”troll”

. …SMHI: Sa de verkligen regn i fredags! För regn kom det!

…Ferdinand: ”Jag trivs bättre här!”, tänkte de åskådare som betraktade matchen utanför staketet istället för att lösa entréavgift.

…skandal: Sösdala får skämmas rejält! Att förlora med 15-0 mot Åsum är inte okej. Även om Åsum spelar bra fotboll för tillfället. En inflation i målskillnad!

…förlustsvit: BoIS förlängde sin förlustsvit med ännu en förlust. Uppe i fjärde raka!

…vinstrad: Näsby IF imponerar!

…sexpoängsmatch: Rinkaby GoIF förlorade sexpoängsmatchen mot Gärds Köpinge med 1-0. Ändå är det inte kört men det börjar mörkna för grannarna.

…svacka: Sibben har glömt hur man tar poäng. Luktar sjuan om man inte tar tag i grejorna. Från femman till sjuan på ett par år?

//Johansen

3 kommentarer:

 1. Dom jävla fattiga tomtarna som va för snåla för att lösa entré i fredes, ni är fan inte välkomna igen era snåla jävlar!
  Det va nog det snålaste jag varit med om, skäms ta mi fan!!

  Rinkaby åker ur! Dom är för dåliga helt enkelt.

  SvaraRadera
 2. Fler sånna här inlägg jooohanes! Tror winnö åker ur om dom inte har mer tur med domarna.

  SvaraRadera
 3. Hahahahahah...

  Bra inlägg & bra kommentarer !!!

  SvaraRadera

Keep it clean!