onsdag 27 juni 2012

Sammanfattningsvis

Får väl passa upp att lägga upp tabellen på bloggen medan vi leder den. På fredag ändras den säkerligen då Kiaby förlorar mot Näsby IF. Detta förhindrar inte mig att säga att det är imponerande att vara obesegrade efter 13 matcher och släppt in mindre än ett mål per match. Vem hade trott att det skulle skilja 30 poäng mellan oss och grannen Rinkaby GoIF innan uppehållet.

Vårsäsongens sista match mot IFK Knislinge var konstig. Vi vinner med 4-1 på bortaplan vilket inte är ett dåligt resultat. Vi spelar inte bra men tillräckligt bra för att vinna. Jag tror många kände att det var en dag på jobbet och inte la in den där extra växeln. Det behövdes ju inte liksom, vi hade ju ett massivt bollinnehav,  sedan är till andra att bedöma om det är bra eller dåligt. Det kommer komma viktigare matcher där den växeln kommer behövas.

Jag tror att tabellen, platsmässigt, i stort sett kommer att se ut som ovan när den är färdigspelad. Jag tror dock att Kiaby kommer byta plats med H/V IF, mycket på grund av att det kostar Kiaby för mycket att bara kryssa i längden. Österslövs IF imponerar med fint spel och ligger därför på den övre halvan. Kristianstad BoIS kommer att bli att räkna med till hösten med Armin Feratovic tillbaka från Bromölla. Sedan är det inte mycket att säga om. Vi vet att det brukar bli en del omsättning på spelare i klubbarna på denna nivån till hösten, faktorer som jobb och studier påverkar alltid. Vi står nog stadigt på den punkten med vår bredd.

Oscar Hall leder nickligan numera och konstigt hade det varit annars. Därför läggs den ner med omedelbar verkan. ;) Fick frågan om att starta upp en axelliga efter Kalle Perssons mål. Avgjort! Kalle leder axelligan! ;)

Veckans (generations)byte var när undertecknad blev utbytt mot Emil Lundgren. Jag vet inte vad medelåldern sjönk med men 21 år försvann från planen. Medelåldern steg ordentligt på bänken i alla fall för där satt redan Stevan Maksimovic. Vilket osökt leder mig in på veckans ordvits av Martin Karlsson. 
-Varför kan inte Stevan stå i mål?
Svar: Han är skotträdd!

Lite galghumor a'la Balkankriget!

Jakob Österberg stod för veckans bortamatch. Han åkte från Karlskrona till Knislinge! En eloge till honom!

Veckans glashus står Martin Karlsson och Amar Osmanagic i. Först gör Martin ett misstag och Amar uppmärksammar det sedan tvärtom. Det var på en okej nivå men ändå lite roligt.

Veckan diss och hiss går båda till Marcus Almborg som först missar öppet mål från en meter för att sedan sätta en klockren  halvvolleylobb i bortre i utkanten av straffområdet..

Veckans inhopp kan ju inte bli något annat är Micke Brorssons comeback. En perfekt nickskarv och en offside hann han med på sina fem minuter innan slutsignalen.

Veckans löfte bestod i att Stevan lovade sluta om Micke Brorsson hade gjort mål på sitt korta inhopp.

Ett tips till Coach Pete. Kolla upp om det inte finns ett abonnemang där du får pengar för varje samtal och sms som du mottager. Petes telefon gick varm igår.

Veckans speaker måste ju helt klart vara Knislinge och Helgevallens speaker. Han satte allas för- och efternamn utan problem. Sparade Eissas Al-Shoochas till sist och vad jag uppfattade lät det korrekt.

Och slutligen så måste jag nämna Johan Grönkvist som bidragit enormt till det offensiva backspelet och bolltryggheten i backlinjen sen han kom in i startelvan igen. De senaste matcherna har han varit en gigant!

Loppmarknad på lördag!

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Förstår inte att jag kan få veckans diss??!
  Alla borde vid det här laget veta att jag vägrar göra mål på dåliga passningar/inlägg.

  SvaraRadera
 2. La till några grejer jag missade!

  Och i skrivande stund så kom jag även ihåg Eks härliga missbedömning men han läser ändå inte bloggen.

  BTW Alla kallar Henke för Sjöstedt tills han betalar medlemsavgift. Sist kvar nu!

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker läsning att se er i topp. Alltid trevligt att vara inne och läsa bloggen, skönt att bli uppdaterad även här uppe i Halland. Saknar er alla.

  SvaraRadera
 4. Vad heter den långe mittbacken som är sjukt lik David Hasselhoff? Mums...

  SvaraRadera

Keep it clean!