måndag 23 februari 2015

Ny vecka!


Ny vecka dessutom måndag efter ett sportlov. Detta innebär alltid extra mycket jobb då många elever vänt på dygnet och således är trötta. Vems fel är det när eleverna är trötta...lärarnas fel så klart! Nedanstående video sammanfattar lite av hur det kan kännas ibland.



Trots det älskar jag mitt jobb, måste väl vara masochist. Lyckades för övrigt att vara med i senaste numret av Lärarnas tidning vilket är kul.

Det kom lite kommentarer om Frälsaren a.k.a Marcus Kjellman. Det är inte många som känner till honom men längst uppe till vänster finns en sökruta. Skriv in Frälsaren och du skola ej bli besviken. Amen!

Viby IF:s seniorer spelade träningsmatch. Inte mycket att tillägga utöver att vi behöver träna matcher. Saker att träna in och saker att träna bort. Dock tar vi med oss ett par fina spelsekvenser där leverans sker på få tillslag samt en backlinje som vågar hålla i boll.

Lucas Mårtensson kommer många att lära känna under säsongen och många kommer att lämna den bekantskapen lite ömmare än innan. Lucas har många andra bra egenskaper som fotbollsspelare men jag väljer att lyfta fram det fysiska spelet eftersom det är inte många i hans ålder som har den egenskapen. 17 år och skitbra!

Annars så tycker jag "Skyffelmördaren" skötte sig bra, "Skit-i-handfatet" lika så och slutligen även "Femöringen" förtjänar ett omnämnande. Referens hittar ni i förra inlägget. Alltså in och fyll i er profil på hemsidan, vibyif.com, om inte annat för att slippa ett smeknamn som ni inte kanske gillar. Messa Pete om ni saknar inloggning.

Henrik "Pe" Pettersson kommer kanske fotar imorgon på träningen om ni kanske saknar foto på er själva. Borde egentligen vara omöjligt med tanke på att majoriteten i truppen är under 25 år och i den åldern tar man väl selfies 24/7.

Avslutar med en legend som gästade Kristianstad IP i lördags!


//Johansen




3 kommentarer:

  1. Hoppas nästan att några INTE uppdaterar sina profiler så att vi kan hitta på några fina smek(ök)namn.

    Perfekt att börja veckan med lite bloggläsning...

    SvaraRadera
  2. Gott Johansen. Icke heller att förglömma är din egen insats I matchen. Fortfarande kvick som förr och frisparkar får du fortfarande med dig. Längtar tills du börjar fylla på med poäng på olika moment på planen. Tex assist, mål, fixa straff osv. Förmodligen den enda är du själv som fått 2 poäng i en o samma sekvens. Fixa straff + sätta straffen = assist och mål. 2 p. Klockrent.

    SvaraRadera
  3. Hahahaha! Jag gillar signaturen "Mångbarnsfaren" för där har vi ett smeknamn som alla vet vem det är såvida man spelat i Viby de senaste åren. :D

    SvaraRadera

Keep it clean!