onsdag 18 februari 2015

Resumén fortsätter..."På spåret"

Ronny Engdahl "På spåret".
Resumén fortsätter med att lyfta fram min kollega Ronny Engdahls fortsatta anknytning till tv-programmet "På spåret". Redan 2011 så lyfte Vibybloggen fram att Ronny Engdahls båt* seglat förbi i frågefilmen om Kristianstad i det årets upplaga av"På spåret". Tydligen så slumpade det sig så att i denna säsongen så dök ägaren själv upp i bild, denna gången i frågefilmen från Helsingborg där vi ser en nöjd Ronny tura mellan Helsingborg-Helsingör. *Den Engdahlska arken är idag såld. Den ägdes för övrigt även av Staffan Berlin.


Den gröna närmast i bild om jag inte missminner mig.

Inte så mycket fotbollsrelaterat att komma med än så länge. För Viby IF:s seniorer så väntar årets första riktiga träningsmatch mot Djurröd kommande lördag kl. 17.00 på Maxilandia i Fjälkinge. Det ska bli kul att möta ett comebackande (vilket ord!) Djurröd. Inte första gång jag möter Djurröd med Viby IF, dock var det över 10 år sedan.

Gärds Köpinges Christopher Yngvesson har skrivit på för Viby IF. Inte den första med det namnet jag spelat med i Viby IF. När jag skrev på för Viby första gången så hette kaptenen Christoffer Yngveson. Samma namn, annan snubbe, annan stavning. Välkommen Christopher!

Amar Osmanagic skrev på för Viby IF inför denna säsongen eller så var det så att han aldrig lämnat. Hur som helst så tjatade han lite på mig att jag skulle komma tillbaka till Viby IF och när jag väl gör det så byter karln klubb till Hasslö GoIF i Blekinge. Ett annat lag jag spelat mot ett antal gånger.

Vad Amar tänkte där får han gärna förklara i kommentatorsfältet. Min känsla är att han utlovats gratis mat på restaurang Storken för att kritsa på för Hasslö. Något de bittert kommer att få ångra då Amar är en av de matgladaste jag känner. Jag ser bara förlorare på den överenskommelsen, Hasslö GoIF,en viktpendlande Amar och givetvis restaurang Storken.

Att valet dessutom föll på Hasslö är ju bara fel i så många avseenden. Amar som bor i Karlshamn har 38 minuter till Viby medans det tar 1 timme och 13 minuter till Hasslö. Alternativet Hasslö hade dessutom varit otänkbart för ett antal år sedan då Hasslö var militärt skyddsområde och Amar således hade haft svårt att röra sig på ön. Synd att saker ändrar på sig! ;)

//Johansen

2 kommentarer:

  1. Gott med ett mitt-i-vecka inlägg....
    Misstänker att Amar får betalt i form av körersättning och därmed "tjänar" mer på att pendla längre....

    SvaraRadera
  2. Skönt på ett sätt; Juni 2012, Viby - Kamp 4-1 mål av Oscar Hall, Kristian Johansen, Stevan Maksimovic, Amar Osmanagic. Och det ska en engelskman behöver bokstavera för Everysport med en dålig mobilsignal! Jag lämnade över telefonen till KJ efter "Oscar Hall"!

    SvaraRadera

Keep it clean!