lördag 25 april 2015

I saw the sign!

Vem är gladast?
Träffade "Frälsaren" a.k.a Marcus Kjellman på Lilla Gärdscupen i Åsum idag. Som ni ser på bilden så blir man exakt så glad som jag ser ut när man träffar en legend. Han lovade, därav den intensiva blicken, att komma och träna inom en snar framtid. Han uttryckte även att han kanske rent av skulle göra en match i b-svängen. Det finns inte mycket som hade stoppat mig från att missa dessa tillfällen. Frälsaren lovade att slänga in en kommentar på bloggen när han tänkt beblanda sig med oss dödliga på en Vibyträning. Så håll för guds skull utkik efter ytterligare tecken, inte minst på bloggen.

Frälsaren hade för övrigt, allvetande som han är, snappat upp Vibys 17-0 seger mot Bjärlövs IF kvällen innan. Jag tänkte nämna lite om den. Jag tänker sonika hylla motståndaren Bjärlövs IF. Att få stryk med 18-0 helgen innan och sedan få 17-0 helgen efter är tufft. Jag tycker ändå att de uppträder som ett lag och spårar inte ur. Det är lätt att tappa humöret och börja gnälla på varandra eller börja med fula efterslängar. Detta gjorde inte Bjärlöv. De ska bara glömma de här förlusterna och plocka fram de positiva, de har ju trots allt tagit en poäng mot Gualöv.

Snackade även med Matte Sjöberg på Lilla Gärdscupen. Han sa att han insett att han gått vilse, karln gick ju till Rinkaby för ett par år sedan, men funderade nu på att komma hem. Avsluta karriären i en annan insåg ju till och med jag att det var fel. Det tror jag även hans kära mor Inga-lill,som jag även träffade, tycker.

Åsums BK:s vaktmästaren hälsade mig vänligt, "välkommen hem!". Det var snällt, även om Åsums BK var min första klubb i Skåne och jag har fina minnen därifrån så finns det bara en klubb som är "hemma" och det är och förblir Viby IF.

Såg många härliga sm å lirare på Lilla Gärdscupen. Underbart att se killar och tjejer spela tillsammans. Även om jag för dagen följde min grabb och Wä IF:s P/F-09 så kikade även på ett Vibys P/F-09 som hade en helt outstanding målvakt. Mycket glädje! Det var verkligen svårt att inte bli för engagerad. Det gäller att hålla entusiasmen i schack. 

Medan ni nynnar låten nedan...tänk på Frälsaren...svårt även här att hålla entusiasmen i schack.
I faderns, sonens och den helige andens namn....Amen!Håll utkik efter nästa inlägg, publiceras strax innan lunchtid på måndag.

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Fåbarnsfaren26 april 2015 00:51

  Skriver inget speciellt då jag fått kritik från blogginnehavaren om mina kommentarer på lördag - söndagsnatten. Vill bara hälsa frälsaren Välkommen tillbaka. Uppståndelsen äro inom snar framtid går det att utläsa. Amen.

  SvaraRadera
 2. Jag gillar KJs indianfjäder - kanske kan ha på sig nästa gång vi tränar! MK välkommen tillbaka i gänget - du kan få hjälp med att få vesten rätt vänd.

  SvaraRadera
 3. Frälsaren måste komma ned och lägga sin välsignelse över laget.

  SvaraRadera
 4. Fd Frälsaren28 april 2015 22:05

  haha västen såg jag inte förrän nu. Märks man inte tränat på ett tag. Jag får komma ner. När Johansen kallar... Svårt att säga att man är för gammal i hans sällskap! Har egentligen bara 2 önskemål, 1 låt mig möta Johansen i spelet. 2 snälla sätt mig i samma lag som Martin, orkar inte trashtalka mot honom.

  SvaraRadera

Keep it clean!