måndag 6 april 2015

Bara skriv...

Grönt är bäst!
Detta inlägg tillägnas Thomas Jönss...jag menar Thomas Hannj...jag menar Thomas a.k.a "Mångbarnsfaren" a.k.a Thomas Tvivlaren. Just nu är det lite med Thomas som det har varit med Cordozar Calvin Broadus Jr a.k.a Snoop Doggy Dogg a.k.a Snoop Dogg numera Snoop Lion.

Vad ska vi kalla dig Thomas?
Veckans sämsta: Det var inte det faktum att Rinkaby förlorade mot Viby IF med 8-2. Jag hade det på känn. Jag har sett de harva runt med få gubbar på träningen samtidigt som vi haft många spelare och ett driv på våra träningar. Det sämsta var hur som helst att endast ett fåtal Rinkabyspelare tackade för matchen efteråt. Heder till de f.d Vibyspelarna Affe Tullgren och Ted Elofsson och ett par andra Rinkabykillar som stannade kvar och tackade domaren, motståndarna och publiken för matchen. Övriga Rinkabyare får skämmas och då pratar jag inte om resultatet.

Jag hade skrivit mer om matchen om den varit en ordentlig värdemätare men det var den inte. Skönt att vi gör lite mål. Läs mer om matchen gör du här.

Seriepremiär på fredag....äntligen dags!

Bajen vann sin premiär...så skönt!

Bloggen har också begärt in Nils Werners sjukjournal men den var för stor för att bifogas i ett mejl.

Lite nyfiken hur det gick för J-laget mot Fjälkinge men den har i skrivande stund inte rapporterats in på hemsidan.

Annars är det bara att vänta in kvällens träning som börjar kl. 18.15

//Johansen

2 kommentarer:

  1. När kommer spelarintervjuerna ??
    Sitter som på nålar...

    SvaraRadera
  2. Mångbarnsfaren7 april 2015 16:50

    Då dedikerar jag denna kommentaren till dig Johansen och tackar för liknelsen. Har jag sagt att jag egentligen skulle hetat Michael...med tyskt uttal?

    SvaraRadera

Keep it clean!