tisdag 12 maj 2015

Frälsarens comeback, kottkrigsderby på G och lite annat.

Tiden har stått still....He's back!
Veckans mirakel! Frälsaren a.k.a Marcus Kjellman återuppstod igår när Viby IF mötte Vanneberga. Han såg till att visa klass med att assistera till ledningsmålet för att sedan välsigna matchen och vända andra sidan till och se till att broderligt dela på poängen. Matchen slutade således 1-1.

Frälsaren leder styrkorna i ett hemjobb!
Vi som bevittnade miraklet knäpper numera händerna ännu hårdare och hoppas att Frälsaren fortsätter dyka upp och inte försvinner som han gjorde den där gången

Den ständigt aktuelle Andreas Kardum som spelar i det där skogslaget VMA, som inlett sin serie på värsta tänkbara sätt, skrev följande.
Tur var det väl att det blev lika för detta hade blivit ännu en motgång för den före detta Vibyspelaren. Vi spelade visserligen lika så lite bättre är vi nog ändå. Jag tycker dessutom att vi skulle vunnit matchen mot Vanneberga efter det jag såg men man måste sätta chanserna också.

Skojaru! vad sugen man var att göra sällskap med Frälsaren på planen igår men baksidan smärtar fortfarande och jag måste ta det lugnt, vilket är svårt. Det blev inte heller lättare av att se Kalle Persson, fellow Bajare, göra comeback även han. Man ville vara med och leka ju! Halleluja och amen i vilket fall!

Kottkrigsderby undrar ni??? Jo men visst! Imorgon onsdag så möts de båda skogslagen; serieettan, Hjärsås, och bottenlaget med 0 inspelade poäng, VMA, Vinnaren av kottkriget får ensamrätt till alla kantarellställen och gratis hembränt till nästa möte. Skämt åsido, ett derby är alltid ett derby och jag gissar att VMA vill visa att storebror kan fortfarande. Är vädret okej imorgon så åker jag och tittar på när de före detta Vibyspelarna, Andreas Kardum och Johan Grönkvist, levererar. Om inte så lär de få höra det! ;)

Bloggen vill även rikta ett tack till tipsare som skickar in bilder till bloggen. Senast idag så fick man ett MMS med denna bilden på vår snygga ordförande, Greger Andersson. Avsändaren undrade om detta var det nya matchstället eller den nya dresskoden vid styrelsemötena.

Top Model!
Jag var faktiskt på plats, IRL, när Greger provade denna outfiten men tog inga foton. Jag är dock en aningens nyfiken hur denna bilden hittat till bloggen nästan ett år senare. Vem tog fotot och sedan spred bilden för inte var det hen som skickade MMS:et i alla fall.

Coach Pete har äntligen klippt sig.
Hittade ingen bild på Pete, så det fick bli på en annan engelsman.

Annars så väntar ett bortamöte mot Gärds Köpinge på lördag. Viby ska visa att de kan vinna utan bloggaren. Bloggen erbjuder gratis tändvätska som vanligt!

Forza Viby!

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Bra, bättre... bäst !
  Om vädret, barnen och frun tillåter så ska jag försöka hänga på till The battle of the woods...

  Enligt säkra källor och till ett odds av 1.03 så får Kardum minst gult i matchen.

  SvaraRadera
 2. tiden hade nästan stått stilla. Undra om ens referensramar ändrats om man tyckte att motståndarens innermittfältare var som Messi och Karlsson tyckte jag var snabb och smidig. Sjukt kul att vara tillbaka MEN det var tyvärr ett problem i denna matchen. Har aldrig spelat bra då för er som känner mig:) Kan ju inte sluta så här...

  SvaraRadera
 3. Mångbarnsfaren12 maj 2015 23:23

  Jag vet inte..bad Jesus om ursäkt för nåt? även om han gjorde fel så har folk följt honom i över 2000 år...Vart jag mig i världen vänder, är det frälsaren som fotbollsgodis till alla sänder....

  SvaraRadera
 4. Här går man och betalar dyra tv-avgifter och ändå missas sådana här världsnyheter. Jag menar Frälsarens comeback är helt i paritet med Burkens Wimbledontitlar eller Stenis alla segrar. Blir till att slänga iväg ett argt mail till SVT. Public service in my as.

  SvaraRadera

Keep it clean!