torsdag 21 maj 2015

Timmer!!!

Kalle Persson, början på slutet?
Stötte på Coach Pete när han var ute och sprang idag (läs torsdag). Han såg pigg ut. Blev lite nyfiken vilken musik han har i lurarna när han springer. Så om du läser detta dela med dig av några låtar ur din låtlista. Inte bara Brittpop väl? ;)

Ingen match för mig imorgon. Tror att det är klokt att inte chansa även om jag är spelsugen som bara den. Laget möter Strömsborg och det är bara vinst som räknas. Viktigt att notera att alla segrar grundas med att man har rätt inställning och ger fan i att underskatta motståndaren.

Inget fusk i hemjobb och så vidare som jag observerade i förra matchen. Vill man vinna matcher och konkurrera om en plats så gör man hela jobbet inte halva.

Tiiiimmmmmeeeeeeer!!! Skogslaget VMA där två före detta Vibyspelare spelar verkar falla som en avverkad fura. Nu senast ledde man med 2-0 hemma i halvlek för att sedan förlora med 2-4 mot Vittskövle. De släppte alltså in 4 mål i andra halvlek. Mental härdsmälta, kollaps eller vad? Nu ser det riktigt jobbigt ut. Bloggen läcker en barnförbjuden konversation i ämnet.
Winners hangout?

Hur gick det då för våra f.d gröna hjältar? Andreas Kardum hängde ett mål i alla fall för att sedan delta i haveriet som var andra halvlek. Johan Grönkvist och andra sidan satte inte en fot fel på hela matchen.

Övrigt!

Hamnade i en diskussion med några föräldrar angående elitsatsning. Det finns föräldrar som ärligt tror att det är vägen att gå. Att redan börja med utslagning vid 6-7 års åldern. Alla har rätt till en åsikt men personligen så tror jag verkligen inte på det. Mycket forskning i ämnet pekar också på att det inte är någon bra väg att gå åtminstone inte för Sverige. Sverige har nästan 10 miljoner invånare och som land har vi inte råd att ha en utslagning vid för tidig ålder. Vi är inte Brasilien som genom sina stora invånarantal kan tillämpa sin "Peneira" där man hela tiden lyfter upp de bästa och silar bort de sämsta redan i 5-års åldern.
Kan egentligen bomba argument för breddidrotten men vad säger ni?

Såg C4-elevernas uppsättning av "Fame". Vilka stjärnor hela bunten! Får ni en chans så se den. Talanger som ger en bra show! Har nu sett deras uppsättningar ett par år på raken. Blir aldrig besviken! Min favorit är fortfarande deras uppsättning av "Hairspray".

Då hoppas vi på vinst för Viby på fredag och Måns på lördag.

Kommer även följa Guy Sebastian i finalen av ESC. Han vann Australian Idol 2003. Jag och min fru var i Sydney samma kväll som finalen i Australian Idol gick av stapeln. En härlig sångröst även om hans låt i ESC hade kunnat vara bättre.

Trevlig helg!

//Johansen

6 kommentarer:

  1. Gott snack, Schlager-Krisse!

    SvaraRadera
  2. Greger Andersson22 maj 2015 kl. 07:07

    Bomba gärna argument för breddidrott!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet ju vad jag tycker men jag är lite mer intresserad vad andra har för argument och ståndpunkter i frågan. Vad tycker du Greger?

      Radera
  3. Haha - running list:
    Africa - Rico
    Wild Ones - Flo Rida
    Sex On Fire - Kings of Leon
    Need to Tell You This - Ziggi
    Whistle for the Choir - Fratellis
    Ho Hey - Lumineers
    Ruby - Kaiser Chiefs
    Night Boat to Cairo - Madness
    One Step Beyond - Madness
    Back to Black - Amy Whitehouse
    Johnny Appleseed - Joe Strummer
    Ready for the Floor - Hot Chip
    Food for Though - UB40
    Heroes - David Bowie
    When You're Gone - Cranberries
    Price Tag - Jessie J
    Ole Black & Blue Eyes - Fratellis
    A Message to You Rudy - Specials
    Mary - Ziggi Recado
    She Loves You - Beatles

    SvaraRadera
    Svar
    1. Känns spontant inte som den vanligaste låtlistan för löpning. Det verkade dock fungera för dig. En del låtar där är helt nya för mig.

      Radera
  4. Var är Hasse och Viby (Vejby) ängar????

    SvaraRadera

Keep it clean!