lördag 19 juni 2010

"BOIS, BOIS, BOIS"



Segern mot Kristianstad BOIS kändes otroligt skön. I förra mötet så misslyckades vi att "döda" matchen i första halvlek varpå BOIS vände och vann. Denna gången vände vi och vann även om det satt långt inne. Jag tycker att BOIS är ett mycket bättre lag än tabelläget visar även om man säger att tabellen aldrig ljuger. Det som gör att de ligger där de ligger är att de gnäller på allt och alla, domare, linjedomare, medspelare, motspelare, publik, gräset, bollen, vädret etc. etc. Detta renderar i varningar, utvisningar, avstängningar och sedermera försämrat rykte som lag. BOIS fick tydligen 6 gula och ett rött kort (referat från matchen). Deras kapten statuerar fint exempel och ville diskutera med domaren efter slutsignal, fick tillsägelse men kunde ändå inte vara tyst. Tack o hej, leverpastej och rött kort och rapport till Skåneboll. DÄR HITTAR MAN SVAR PÅ TABELLÄGET.

Det mest förvånade var ändå att den före detta Vibyspelaren och hetsporren Haris Feratovic inte blev varnad och andra sidan spelade han inte hela matchen.

Matchens "smutsigaste" var när en av BOIS-spelarna springer in i mig, slänger sig i gräset och sedan säger att jag armbågat honom. Jag råkade ut för en liknande grej mot Näsby. Lika dåligt skådespeleri då som nu.

Matchens återkommande kommentar: "Det var ofrivilligt domaren!"
Några av BOIS-spelarna tycker inte det är frispark när de fäller någon ofrivilligt. Som om det spelar roll. Det står säkert en massa i regelboken om ofrivilliga frisparkar.

Jag tyckte delar av BOIS backlinje skötte sig utmärkt. Ari Abdullah var en av dem.

BOIS Mohannad Issas "hand of god" i slutet bestraffades med ett gult. Hans förklaring, med glimten i ögat: "Det var ofrivilligt!"

Tror inte att BOIS åker ner eller kvalar. De får tagga till och lyssna på klippet ovan.

Jakob Österberg= Man of the match!

VM då? Danish dynamite och det ser NATTSVART ut på Kameruns avbytarbänk.
England spelar tråkigare än Italien. Bajen Kingson i Ghana blandar och ger.

Vad var det jag sa om Klose? Nu missar han inte bara chanser utan även matcher. Längtar efter Argentina igen.

//Johansen

3 kommentarer:

  1. Kan inte annat än att hålla med dig på alla punkter...

    SvaraRadera
  2. Var det inte Ari som sparkade ner Andre så att han fick åka till CSK?

    SvaraRadera
  3. Vet faktiskt inte. Hur som helst så var det säkert "ofrivilligt" från deras sida. ;)

    Ari är faktiskt ganska snäll. Att han glömde benskydd var inte första gången. Åkte på utvisning i alliansen för det för ett par år sedan. Blev tillsagd att byta och ta på dem, det enda han gjorde var att dra upp strumporna men det gick inte domarna på.

    Ari är Ari.

    SvaraRadera

Keep it clean!