onsdag 20 april 2011

Det kom ett mail...

En söt bild på vår allas Joseph Andreas Kardum som barn.

Det kom ett mail från signaturen "Marina B" som ville dela med av ett kort som tydligen ska föreställa vår Andreas Kardum som barn. Sant eller ej så var bilden så bra så den var tvungen att publiceras. Ibland säger verkligen en bild mer än tusen ord.

Ni läsare därute är givetvis välkomna att skicka bilder på era nära och kära, speciellt om de spelar i Viby IF. Bloggen publicerar dem gärna. ;)

Satt och slötittade lite på Youtube. Chris Rock rockar. Här kommer hans åsikter om "Gay marrige". Klockren analys. Lite dold göteborgshumor blev det visst där.



Lägger upp denna ännu en gång bara därför.

Ekonominyheter...

Tråkigt som fan!

Av alla galenskaper de ska hitta på för att komma åt "fuskandet" är detta ett av de mest skrattretande enligt mig.

Ni som missade Marcus Ymséns listplacering.

Ser fram emot träningen idag. Kanske då kan Ted Elofsson svara på varför hans intervju tar sådan tid. Eller så kan Andreas Kardum svara på om flingorna på bilden längst upp var goda. Eller så kan Jakob Österberg svara på vad som egentligen hände med hans ansikte där borta i fjärran östern. Eller vad fan, jag vill ha svar på allt det där!

Är äntligen tillbaka.

//Johansen

4 kommentarer:

  1. Roligt inlägg, ska rota i arkivet efter material.
    Hoppas premiärnerverna nu lagt sig, så man kan hoppas på tre poäng på självaste påskafton mot Osby. Blir nog svårt att locka publiken från påskmaten? Kör hårt pojkar.

    SvaraRadera
  2. Finns tid för både påskmat och Viby :-). Kul att Ymsén får lite uppskattning med. Vi som följt Viby ett antal år vet hur grym han är men nu vet den stora massan också detta. Ymsén hör av dig om du behöver en agent ;-).

    SvaraRadera
  3. Härlig inställning Micke S, tyvärr hinner jag inte följa Viby grabbarnas framfart på plats.
    Ja, vi har vetat länge vad Ymsen kan på plan. Han växer fram som en riktig försvarsgeneral.
    Heja, heja Viby.

    SvaraRadera
  4. Sjukt! var hittade Martin den?! :)

    Nice inlägg återigen Blondin-Krisse

    SvaraRadera

Keep it clean!