lördag 4 juni 2011

Dagens rebus!

+
=




Ibland kan en bild säga mer än tusen ord. Vet inte vad jag ska skriva. Jag har tusen åsikter men det får stanna vid dagens rebus. Bloggen kommer att trappa ner inför semestern vilket besöksantalet också indikerar.

//Johansen

27 kommentarer:

  1. Haha klockren rebus. Första bilden kan ju med fördel bytas ut mot en viss art av fågel ;-)

    SvaraRadera
  2. Nära men når inte riktigt hela vägen.

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt dålig dommare men va fan, han borde som sagt hålla sig till dam-fotbollen! johansen du borde du trappa upp under semestern då lär du ju ha mer tid över om inget annat!

    SvaraRadera
  4. Skogsbaguetten4 juni 2011 kl. 20:47

    Det bortdömda målet var ju ännu värre.

    Att domaren heter Falk är ju ironi så det bara stänker om det, ska inte de ha bra syn?

    SvaraRadera
  5. Hatar domare som inte kan diskutera/förklara sina domslut.
    Sjukt irriterand just nu.

    SvaraRadera
  6. Tack för tre poäng. Ni kan ju inte påstå att ni var bättre än oss idag då skjuter ni er själva i foten. Framåt KIF!

    På återseende!

    SvaraRadera
  7. Ännu en kille som står i en töntig klack för att han är för dålig på fotboll har talat^^

    Gott snack Kiaby Fanatics-looser

    SvaraRadera
  8. jag fattar inte rebusen

    SvaraRadera
  9. Skogsbaguetten
    Han såg mycket väl vad som hände. Finns inte en chans att han kan vara så dålig utan att det är medvetet. Hoppas en anmälan mot honom kommer att göras. Även om den kommer att ignoreras totalt av fotbollsmaffian så måste man markera att en sådan insats inte är ok.

    SvaraRadera
  10. Till kardum:
    Avdelning bitter? Du vet väl inte om jag spelar fotboll eller inte, och att jag kanske är urusel på att spela fotboll spelar väl mindre roll då jag har ett stort intresse för att kolla på sporten, oavsett om det är internationell, allsvensk eller division 5. Tydligen gör vi nytta när vi psykar sådana sopor som tar åt sig och har noll procent psyke kvar vid ett underläge 2-1.

    Kalla du oss vad du vill.. Jag tror inte vi kan bry oss mindre än vad en avdankad division 5 spelare tycker. Lite roligt att du använder ordet looser också.. Såvitt jag vet så var det ju inte VI som förlorade igår, utan det va ju ni. Bra är ni inte och förhoppningsvis dalar ni ner där ni hör hemma.

    Ses i omgång 20 flickor.

    PS, söta hockeymongon till "fans" ni hade igår. DS

    SvaraRadera
  11. Grattis Johansen. Viby-bloggen är nu största bloggen i Kiaby med.

    SvaraRadera
  12. Kung över skogen5 juni 2011 kl. 22:28

    Hahaha. Kiaby-fanatics. Vad man kan utläsa av er blogg så tycker ju inte klubben ens om er. Avdankad div. 5 spelare? Vårt lag när nästan yngre än vad er klack "supportergrupp" är. Hoppas inte Ica i fjälkinge får slut på 2.25% för hur manligt är det när fantastic dricker päron-mer till matcherna. Och psyke? När började det handla om det? Domaren gör ett horribelt beslut i att döma straff, vi tar oss samman och kvitterar och dom kommer idiotbeslut nummer två? Antar att ni coola hade skickat hotbrev till Falk hela veckan om han nu inte båda varit eran bror och pappa. Omgång 20, då får nu se..

    SvaraRadera
  13. Haha väljer att inte kommentera mer då jag märker att du är en på tok för korkad människa

    SvaraRadera
  14. Kung över skogen? Kan du ens läsa eller skriva? En pojke i 12års åldern skriver bättre svenska än dig. Klart som fan det handlar om psyke om man tar åt sig av det vi förmedlar vid sidan av plan. Många viker ner sig totalt och lägger fokus på oss. Ni fick för övrigt ett riktigt skitmål och att ni ens klagar över denna förlust är ju helt makalöst. Solklar förlust på och utanför plan och så kommer det även bli i omgång 20 för inte fan är ni bra.

    Varför skulle vi skicka hotbrev? Vi är supportrar inte kriminella.

    Och kardum. Herregud, lägg skorna på hyllan och håll dig till pokern. Div5 fotboll är inget för varken dig eller viby if.

    Sömnpiller på nivån här inne som ändå har varit helt ok tills nu. Väl mött, tack för oss!

    SvaraRadera
  15. @Kiaby Fanatics
    Angående det svenska språket. Det är inte läge att kasta sten i glashus :) Om det nu är så viktigt att alla stavar rätt så kanske du ska börja med läsa ditt inlägg.

    Men, men .. nu skiter vi i detta och spelar lite fotboll istället.
    Förresten, jag har en kompis som har en Volvo 740 -88. Är det någon i er klack som kan hjälpa honom med att byta kardan- och vevaxel?

    SvaraRadera
  16. Jag kan försvara mig genom att skylla på autocorrect i min telefon. Lovar att skicka det till urkund (vet att du antagligen inte gått i skolan, men..) så ska dom granska mitt inlägg innan publicering. För det andra är det inte en jävel som bryr sig om ni står utanför och skriker. Vi vill vinna matchen på plan, utanför försöker vi inte ens. Eller ja, det var jag (inte viby) som ringde eran styrelse så ni har mig att tacka för alla förbud. Jag har alltså vunnit matchen utanför, helt själv.. PLUS vad jag har sett tidigare var ni tio gånger fler. Många som vägrar när ni beöver inträde. Det suger ju, hoppas ni får rabatt till hösten.
    Haha skitmål kunde väl inte spela mindre roll. Turmål är en annan sak och det var ni som gjorde det..

    SvaraRadera
  17. kung över skogen. allvarligt så har jag aldrig läst nåt dummare än vad du skriver herregud. för det första betalade ingen av oss inträde förra matchen. vi var 10 gånger fler innan ja, men hur kan du ha sett det du håller på viby? vi har bara mött er en gång, då det var träningsmatch!. och det att det är du som ringt tror jag inte ett skit på, fast iochförsig det visar ju bara hur patetisk du är. och förbuden bryr vi oss inte ett skit om. lär er spela istället för att gnälla, vi vann matchen ni fick ett skitmål av kardum som enligt mig öppnar sin mun när han inte ens har teknik för div 6...

    ps martin , det fixar nog bönderna i viby lättare det där med din volvo. nästa alla i Fanatics kommer från city och vi kan inte ett skit om bilar. men vi kan däremot mycket om fotboll till skillnad från er.

    SvaraRadera
  18. Är ganska intressant att ni gnäller på Falk vid det bortdömda målet när det faktiskt var linjedomaren som flaggade. Men om ni tycker det är fel att huvuddomaren väljer att lita på sin linjeman så kan vi ju lika gärna avskaffa linjemännen.

    Eller ska vi gå på andra hållet och införa ett sexdomarsystem i division fem? Låter billigt och bra!

    2-1.

    SvaraRadera
  19. Alltid huvuddomaren som har sista ordet!!! Vågar nog påstå att Falk har bättre läge att se något med tanke på hur mycket folk där var som skymde linjedomaren.
    Sex domare??? Är det inte bättre att kontrollera dom som redan befinner sig på plats? Tror domarna hade stortrivts i Nordkorea. Ingen som vågar ifrågasätta något!!

    SvaraRadera
  20. Klart att huvuddomaren alltid har sista ordet men om Falk nu var skymd eller inte kunde uppfatta situationen så är det inte mer än rätt att lita på sin linjeman som verkade ganska säker på sin sak. Var ju inte direkt något snack när Falk sprang ut till linjemannen och därav antar jag att han var säker.

    Angående straffen så är den korrekt dömd om än något billig.

    Sen trodde jag att man fick lära sig hålla mun och inte säga något dumt till domaren på den tiden man spelade i juniorlag...

    2-1.

    SvaraRadera
  21. Vettefan om du hade sagt att den var korrekt dömd om än något billig om den varit åt andra hållet? Framförallt eftersom han motiverar den med "den är solklar men jag ser inte vem som gör det". Sen är det ett grovt misstag vid det bortdömda kvitteringsmålet oavsett vem man väljer att skylla på.

    Utvisningen håller jag med dig om.. Pinsamt dåligt och det tar jag på mig.

    SvaraRadera
  22. Kalle jag tycker fan han kunde svarat på din fråga men han ansåg väl att hans handlande under matchen talade sitt tydliga språk ;-)

    SvaraRadera
  23. Till "Kung"
    Går det att föra en diskussion med dig utan att du ska spela allan ballan? Du kan ringa vår styrelse hur många gånger du vill. Vi bryr oss minimalt om vad dom har för "regler" för oss. Vi åker väl inte över land och rike för att kolla på styrelsen direkt, utan för att kolla på LAGET (som förövrigt älskar oss). Skitmål, turmål, kalla det vad du vill, ni va inte värda en poäng och det fick ni inte heller.

    Slutsnackat från vår sida nu och förhoppningsvis kommer det inte fler inkompetenta inlägg från vibys sida. Vi fick tre poäng, ni fick noll därav är det inte mycket mer att snacka om. Domaren skötte sig förövrigt bra i matchen!

    SvaraRadera
  24. Nu har du lyckats Johansen :)

    SvaraRadera
  25. Antagligen hade jag varit lite bitter om Kiaby hade fått den straffen emot sig, ja. Men tycker fortfarande att den är korrekt dömd och hade, förhoppningsvis, kommit underfund med det och accepterat det om den varit emot Kiaby.

    Angående målet som blev bortdömt så kan jag inte säga så värst mycket med tanke på att jag stod i helt fel vinkel för att se något. Hade dock inget emot det domslutet :)

    2-1.

    SvaraRadera
  26. Lätt att säga nu efteråt när man fick straffen själv. Till dig från KiabyFanaticts du snackade om psyke, att man påverkades av er på plan. Jo ett gott skratt fick man ju alltid, för det enda man hörde var att det fanns ett "hockeymongo" på andra sidan (snacka om bra psyke där). Kanske bra att han var där ändå så ni fick något att sjunga om.

    Avslutningsvis tabellen ljuger ALDRIG!

    SvaraRadera

Keep it clean!