fredag 17 juni 2011

Frapperande fredag!Lite ont här och där. Kroppen repar sig inte som förr dock gör det fortfarande lika ont att förlora. Tankarna på att sluta poppar upp men vem lurar jag. Inte riktigt där ännu. Hade det inte varit för att jag fortfarande kan tunnla en och annan så kanske. ;)

Motivationen till att blogga när vädret är som det är förstår ni säkert att den inte är så hög. Sitter dock och slipar på ett inlägg om....låt oss säga ett gäng åskådare.

Serien blir jag inte klok på, nästan så att alla slår alla förutom Viby som väljer att spela jämnt med nästan alla för att sedan förlora. Det kommer bli ändring på det. Hedersamma förluster kan jag vara utan.

Hanaskogsbloggen väljer också att kasta lite fokus på "The men in black". Jag känner mig dock ganska färdig med det. Det finns inte en chans att vi råkar ut för sådana övergrepp igen....eller? Låtom oss bedja!

Jag tycker de senaste domarna varit rätt ok. Den senaste var dock lite ojämn men var det åt båda hållen. Så jag har inget att säga om det. Jag spelar i Sveriges sjunde division räknat från allsvenskan så vad kan jag begära. Detta är i alla fall vad jag intalar mig.

Nu över till ännu en sann fredagsfräckis. denna gång tar den oss direkt in i ett kök någonstans i Viby.

Martin sitter vid frukostbordet och läser Kristianstadsbladet när hans fru går fram till honom och dänger en kastrull i huvudet på honom.

- Aj aj, varför gjorde du så där? frågar Martin och gnider sin ömma skalle med handen.

- Jag hittade en lapp i din ficka igår med namnet Jennifer på, svarar frugan.

- Men kära vän, jag var ju på travet igår och hästen jag satsade på i tredje loppet var Jennifer.

Hans hustru tror på förklaringen och ber skamset honom om ursäkt.
Ett par veckor senare när han som vanligt sitter och läser sin morgontidning vid frukostbordet går hans fru fram till honom och ger honom ett våldsamt slag med stekpannan i huvudet.
När han kvicknar till efter några minuter säger han med en svag stämma:

- Varför i hela fridens namn slår du mig på det där viset?

Hustrun stirrar på honom med en blick som kunde döda:

- Hästjäveln ringde igår!!

//Johansen

3 kommentarer:

 1. Vad Viby behöver är lite lätta mål. Skulle tippa på att Viby bortsett från Ballingslövs-matchen behöver fyra-fem rena frilägen för ett mål. Det räcker inte riktigt till tyvärr.
  Inte utan att man längtar tillbaka till Thomas Jönssons glansdagar. Det gick inte snabbt, var inte speciellt snyggt och ofta snubblade han bollen med sig men lik förbannat slutade det med att motståndarnas målvakt fick plocka bollen ur nätmaskorna.

  SvaraRadera
 2. Haha fantastiskt inlägg och kan se fram för mig hur de ser ut vid martins frukostbord:)

  SvaraRadera
 3. Hahaha :) Gott snack!

  Ser fram emot inlägget om gänget åskådare :)

  SvaraRadera

Keep it clean!