torsdag 2 juni 2011

Dödslikt mot Vinslöv


Känns lagom inspirerande att blogga nu. Trots bra spel och oräkneliga målchanser mot Holger Nilssons Vinslöv så blev det ett nedrig 0-1 resultat efter ett drömmål av deras ytter.
Igår var det som att bollen och motståndarnas mål var som repellerande magneter. Våra avslut smet därför precis utanför stolpen eller var när att träffa rovfågeln som hovrade över Grönängen. De gånger vi faktiskt träffade mål så stod deras målvakt i vägen.
Vad gjorde rovfågeln där förresten? Trodde den att Vinslöv skulle ha med sig sin stora personlighet, papegojan, Jacko Jackonelli? Lätt den coolaste som bott Vinslöv. ;)

Min fråga, om än något retorisk, hur f#n kan Vinslöv komma till Grönängen med gröna strumpor, svårt att läsa innantill på Skåneboll eller?

Idag ska de bespruta Grönängen. Antingen med något gift som dödar alla tusentals maskrosor eller med flamskyddsmedel med tanke på gårdagens alla brända målchanser.
Vill även lyfta fram alla Vibyfans som stöttar oss i vått och torrt och även de som idag hjälps åt att få A-planen i gott skick.

Avslutar med ett citat från en person som mycket möjligt kan vara den smartaste personen i sin omgivning, förutsatt att han bor kvar. Kanske lägger upp ett klipp när samma person grillar INOMHUS. ;)
"- Jag har tre saker när jag spelar golf. Jag kan klara banan. Jag vill klara banan. Jag ska klara den. "

Nu laddar vi inför lördag!

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Ingen höjdarmatch på något sätt. Känns som om dessa matcher bör vinnas för att inte hamna för långt efter i tabellen. Sen måste jag tillägga att jag inte tror Vibys tekniska och snabba spelare gynnas av hur planen ser ut. Får hoppas att giftbekämpningen på IP idag ger resultat.

  SvaraRadera
 2. Vill bara påpeka att det inte är på något sätt kritik mot "vaktmästarna". Vet att många personer lägger ett antal timmar i veckan på att få planen så bra det bara går. Det ska dom ha en eloge för. Jag skyller allt på Moder Jord ;-)

  SvaraRadera
 3. http://www.youtube.com/watch?v=gkTa_Mv2WO4

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Klockrent Kardumovic! :D

  SvaraRadera

Keep it clean!