torsdag 7 juni 2012

Tisdagens dubbeldate

Jag antar att dagen innan nationaldagen numera är den dagen man lägger en fest på. För på vilket annat sätt kan vi svenskar fira att vi varit självständiga sedan dag 1 än att vara bakfulla. Så just därför så hade mitt jobb och Viby IF:s seniorer lagt festen på samma goa dag, tisdagen den 5 juni. Jag hade på förhand bestämt mig att närvara vid båda tillfällena men att lägga lite mer tid på mina fotbollskamrater då jag vet av erfarenhet att de festerna brukar bli roligare. Inget ont om mina kollegor men inte alla verkar komma ut så ofta och går därför all-in. För att hänga på så måste man själv i så fall gå all-in, vilket inte var ett alternativ då jag ville kunna köra mellan festerna.

Jag inledde med att delta i tävlingarna på Grönängen. Jag hann delta i två deltävlingar innan jag var tvungen att lämna för jobbfesten. Efter god mat, chefens obligatoriska tal och terminsgåva så bar det av tillbaka till Grönängen. Där väntade Chef Petes Spaghetti med köttfärssås som man var tvungen att smaka på. Smakade alldeles utmärkt kan jag tillägga. Sedan väntade prisutdelning där jag trodde att jag skulle få jumbo-priset men det knep Frälsaren som den martyr han är. Hur han lyckades med konststycket att komma efter mig, då jag bara deltog i två övningar, är ett mysterium. Men som de säger "God works in mysterious ways"

Det är alltid lika svårt att återge hur kul vi har på våra fester.
Festinlägg...här, härhär och slutligen här ! 5 hyperlänkar för den nostalgiske!

Lägger härmed upp materialet som jag har på min mobil. Torsdagen kommer spenderas på Liseberg med eleverna så kommentera gärna så jag har något att läsa till och från Göteborg.

Dessa klipp är bara en "teaser" på hur roligt vi har. Forza Viby IF!

Kolla in Martin Karlsson som plötsligt vill vara med...något som Albin Ekvall får erfara. :)



Nedan har vi ett klassiskt Kardum-mål en bit in i klippet!



Sist men inte minst, Coach Pete sätter Marcus "Frälsaren" Kjellman på plats



Slutligen...glöm inte bensk....jag menar kommentera eller rättare sagt, kom ihåg att kommentera! ;)

//Johansen

3 kommentarer:

  1. förnedringen var total när Pete avgör med en klack. Förstår egentligen inte vad som hände? Men med facit i hand så fick jag det finaste priset så förmodligen är det svaret på frågan:)

    SvaraRadera
  2. Karlsson laddar verkligen för glidtacklingen. :)

    SvaraRadera
  3. En match är en match !!!
    Viktigt att sätta nivån direkt.....

    Roligt inlägg Johansen och som vanligt en kul kväll. Gillar dina länkar till gamla fester. Sköna minnen som kommer fram. "Didi di Didi di Didi di...."

    SvaraRadera

Keep it clean!