fredag 14 maj 2010

Löst om Supersexan

Marcus Svalner längst till höger.

Kobois har återinsatt Marcus Svalner och Tobias Ursprung i aktiv tjänst, den senare målade i förlustmatchen mot Gärds Köpinge. I samma match blev även den gamle Vibyspelaren Arber "Iphone" Arber ljumskskadad. Svalner för övrigt prövade på en försäsongsträning med Viby IF men bestämde sig för att ta en time-out. För Kobois väntar Önneköp hemma i nästa omgång. Tuff match för Kobois!

Inte konstigt att Önneköps IF ångar på. Deras bästa spelare Hannes de Richelieu och Robin de Richelieu får säkert hjälp från ovan av både gud fader och deras "farfarsfarfarsfar" Kardinal Richelieu.

Mustaschkampens frontfigur Andrée "Porrfilmsmusche" Melander visade äntligen i match det vi sett på träning. Kvitteringen mot Önneköp osade klass.

När Andreas "Chihuahua" Kardum inte vaktar sin Shih Tzu så att den inte ska slicka sina försvunna bollar så kan han göra mål, Kardum menar jag då. Reduceringen mot Önneköp satt fint.

En gammal kommentar som aldrig blir gammal: Stevan "Maxi" Maksimovic säger till Kardum angående dennes utvisning mot Linderöds IF.
"-Har du problem med humöret, din djävla blatte?"

Skön stämning!

//Johansen

3 kommentarer:

  1. Hur gammal är Kalle där ? 12 ?

    SvaraRadera
  2. Vad säger Kardum efter Stevans utvisning, tro...

    SvaraRadera
  3. Ha ha ha! Han gav igen som bara han kan. Med ett riktigt självbelåtet flin. :D

    SvaraRadera

Keep it clean!