torsdag 27 januari 2011

Evangeliet enligt Gno.

Gno???

I mitt universum finns inga gudar men om du däremot frågar guden Gno så kommer han att berätta att du skola inga andra gudar hava jämte honom. Så glöm Frälsaren och Josef och alla de andra. Igår kväll på träningen så visade guden Gno sin storhet då han på ett majestätiskt lyfte bollen i en båge över undertecknad. Ett fantastiskt nummer. Det var så stort att de allra flesta inte ens uppfattade skådespelet. Fast det är klart det är svårt att titta in i solen, så lysande var det. Guden Gno kungjorde stolt sin bedrift och lät alla påminnas om att han minsann hade skapat universum på endast en dag om han nu hade pysslat med att faktiskt skapa grejer. Vidare så meddelade han även att vi kan glömma alla andra bedrifter som nu bleknat i jämförelse. Glöm Snygge-Jakobs tunnel på Josef, glöm Maradonas avdribbling av hela engelska landslaget som avslutas med mål i VM-86, glöm Messi överhuvudtaget men minns guden Gnos magnifika lyftning över undertecknad.

Jag har sökt igenom hela Youtube men har inte hittat något som ens går att jämföra med guden Gnos underverk. Jag böjer mig och bugar och ser fram emot nästa träning.

Angående Josef så får man hoppas att inte denna gång blir som den gången för ca 2000 år sedan. Då var det en ärkeängel som hann före så låt oss hoppas för våran Josefs skull att ingen Arkelstorpare varit där innan. Hur som helst så lär det inte födas en ny Frälsare för en sådan har vi redan.

Ty bollen är din och makten och härligheten i evighet.

Amen!

//Johansen

1 kommentar:

Keep it clean!