tisdag 18 januari 2011

Thank you very much!

Big Ben is no match for "The Hose"

Tack till...

Grandmaster Pete som fixade resan, agerade "reiseleiter" samt uppvisade en ängels tålamod när till exempel Andreas "Ketchup" Kardum ställde frågor eller när tvillingarna Ted "Piff" Elofsson och Henke "Puff" Sjöberg fulade sig.

Martin "Manneken Pis" Karlsson som bjöd på helt sjukt roliga kommentarer resan igenom. Några som kanske inte tackar är personalen på den indiska restaurangen, speciellt de som skulle städa en våning ner.

Amar "Ska vi inte äta snart?" Osmanagic som inledde resan med att bjuda på frukost och sedan såg till att ingen satt åt ensam under HELA resan.

David "Davvan" Nilsson-Lundgren för att du hjälpte till att valla Piff och Puff när Slangen inte orkade.

Stevan "Taxi Driver" Maksimovic att vi kunde ta oss fram i rusningen. INGEN vågade gå in i Stevan inte ens under den värsta rusningen på tunnelbanan. Vad beror det på? Kanske att det ser ut som killen är beväpnad ibland. ;)

OMG Vilket vargagrin! Almborg och Stevan ser ju vettiga ut. Jag skulle gjort som Davvan istället.

Marcus "Skitgubben" Ymsén för dina korttricks och att du lägger upp en länk på hemsidan där vi ENKELT kan tanka upp bilder.

Mats "Blue is the colour" Andersson som med sin Chelseatröja öppnade dörrarna till puben närmast Stamford Bridge samt levererade ett par grymma punchlines.

Henke "Puff" Sjöberg som tog hand om Ted, förutom när han gick och la sig varpå Ted blev rånad. Någon som inte tackar är tjejen som Henke la armen om på tunnelbanan. Hon såg sjukt besvärad ut och reste sig efter en stund när Henke envisades med att ha den kvar.

Ted "Piff" Elofsson som tog hand om Henke, förutom när han inte hittade Henke varpå han blev rånad.

Marcus "Hairspray" Almborg. Vad ska man säg annat än att "det här är vår pub och det är här vi bestämmer!!!!"

Johan "Slipsen" Meijer som bara sprider stämning genom att bara se nöjd ut. Sedan om det berodde på att han vann vadslagningen på tråkmatchen Brentford-Exeter vet jag inte.

Jonte "Slangen" Dahl för att han agerade "pappa" åt Piff och Puff. Hoppas nu försäkringskassan gör rätt för sig och betalar ut vårdnadsbidrag till Jonte.

Andreas "Ice Bear" Kardum för alla skratt han bjudit på. Svårt att ranka dem. Killen har lärt sig sjukt mycket. Rena studiresan för honom. Nu vet han att dörrar även kan öppnas inåt, att ketchup heter ketchup på engelska. (Nästan lite Johnny Ekström på den, han visste inte vad spagetti hette på italienska. Kardum fick även höra vad Isbjörn heter på engelska och vad ord som myteri och substans betyder på svenska. Han vet också att frågor om genomsnittsvädret i London inte har något enkelt svar. Frågan är i och för sig om han kommer ihåg svaren. Det finns mycket som talar emot det.


Kardum smakar "Green sauce"


More to come...

//Johansen

9 kommentarer:

 1. Alla som är inloggade kan ladda upp bilder här =)
  http://www.vibyif.com/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=45

  Anything else!?

  SvaraRadera
 2. Tänk om du kunde vinna i skitgubbe lika lätt. ;)

  SvaraRadera
 3. Gott snack, Karl Kristian.

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha! Tack själv, Nils Johan.

  SvaraRadera
 5. Bra inlägg...Bra resa...bra kamrater (även Kardum... Bra klubb

  SvaraRadera
 6. Alla vet att jag bara hade otur!!

  50-50 yeah right!!

  SvaraRadera
 7. Om jag ska vara ngn av Piff och Puff så är jag Piff.. Puff låter som tjock och dum och passar bättre på Ted !

  SvaraRadera
 8. @Almborg

  http://www.youtube.com/watch?v=uDwraXBUHgs&ob=av3nm

  Tycker din version lät bättre =)

  SvaraRadera
 9. Tackar. Vet inte om texten "Just because she`s from Soho, does`nt make her a ho-ho" skulle slagit lika bra som originalet.

  SvaraRadera

Keep it clean!