måndag 24 januari 2011

Hi Jack!

Lite större omställning än vad jag trodde att börja jobba därav dröjer det lite längre mellan inläggen. Lika bra att ni vänjer er. ;)

Hänt i helgen!

Spelade internmatch utan domare. Plötsligt inser man att det finns fler fuskare i laget än bara Frälsaren. Tappade till slut räkningen av alla "domare". För en gångs skull så var man tyst eftersom det fanns så många att man visste inte vem man skulle gnälla på. ;)

Kardum stack väl ut som vanligt på sitt sätt, dels genom att gå ut efter att Davvan nuddat honom på låret och dels av att leka domare på sidlinjen.

Johan Wickström såg het ut. Spelade enkelt och visade prov på god speluppfattning. Fina framspelningar och två mål. Lika bra som han är när han gör det enkelt lika...ni fattar säkert.

Henrik "Pe" Pettersson gjorde bejublad comeback som målvakt. Välkommen tillbaka fler gånger.

De sista 2 minuterna av matchen måste vara de längsta någonsin. ;)

22 man spelade och 15 lämnade återbud! Vi har tydligen 37 man till förfogande! :)

Annars är det är skönt att det återstår ett antal träningar innan serien. De lär behövas!

Såg för övrigt Nico Harrison på Tivolibadet. Funderade först på att gå fram och skendränka honom och tvinga honom att skriva på för Viby IF igen, fast det hade skapat så taskig stämning. Det hade troligtvis även äventyrat min chanser för en eventuell comeback i A-laget. Han är ju ändå rätt juste den där Nico.

De som sköter badhuset under helgerna verkar vara blinda, döva och sakna luktsinne. Det saknades toalettpapper, de lyssnade inte när man försöker få kontakt med dem och sedan så luktade det mer piss än vanligt i duscharna. Kanske det ändrar sig till nästa helg efter jag skrivit om det på bloggen. Fjälkinge IF satte ju upp handdukshängare i duschen efter jag bloggat om det. Sammanträffande...you tell me!?//Johansen

11 kommentarer:

 1. Nuuuudddaa mig?!?! Det va den sjukaste kapningen i vibys historia! David aka mördaren borde inte fått lira mer han heller efter den våldtäkten.

  Och ja, den nya stora fuskaren är fan Karl Pedal Persson...att han kan fuska så mycket utan att riktigt förstå att han faktiskt fuskar det är stort :)

  Skönt att det äntligen kom ett inlägg Karl-Kristian!

  SvaraRadera
 2. Skönt att det äntligen kom en kommentar, mer än bara "hahaha =)" Joseph Andreas Christoffer!

  SvaraRadera
 3. Jag fuska!? Det enda (med e) jag sa var att det är jävligt svårt att få backspinn på en boll som tar en på smalbenet.. Att den tar på emils undersida av foten, EFTER att den tagit mig på smalbenet, och på så vis får spinn låter mer realistiskt.. Men det övergår väl, precis som allt annat, ditt förstånd. =)

  SvaraRadera
 4. Trodde först du skulle göra något sånt när du gav mig en mördarblick ;)

  På tal om sjuka kapningar, den som Båstads vänsterback gör i andra kvalmatchen, när Kardum fick hoppa undan så att han inte dog, och sen la inlägget till andra målet.

  SvaraRadera
 5. Sjuk filmsekvens :)

  Jag gillar Davvans tacklingar....

  SvaraRadera
 6. Mina söner är rädda för Davvan nu efter att Kardum hade en liten pratstund med dem vid sidan av planen. Första frågan jag fick var stämmer det att Davvan köttar på plan? jag svarade nej han är en snäll person. Jag tror inte dig pappa... Jag såg att han såg grym ut svarade min äldste son:)

  SvaraRadera
 7. Haha! Sjukt gött att jag lyckades få dom att fatta hur farlig Davvan är :)

  Och Nico, det va typ en sån kapning Davvan gjorde på mig, fast farligare! helt galen är han!!

  Kommer tyvärr inte ikväll då mitt lår fortfarande gör lite ont, men kommer troligen på torsdag! lycka till ikväll Karl-Kristian, hoppas det går bättre idag än va de gjorde för dig i söndes =)

  SvaraRadera
 8. Okej Josef! Lite vek är du allt.

  Nu ligger du långt ner i träningsligan och du har inte ens blivit farsa ännu.

  Kan väl lika väl ge träningspriset till Rasmus med en gång

  SvaraRadera
 9. Jo tyvärr kommer jag nog inte hinna med att konkurrera om träningspriset med flitiga Rasmus iår ;) men jag ska göra så gott jag kan!

  Men så länge Davvan ska fortsätta med mordförsök blir de tuffare ;)

  SvaraRadera
 10. Davvan kör enligt "Förgöra eller förgöras" principen.
  Enkelt och genialt !

  Att Kjellmans söner är rädda för Davvan måste ju vara ett skämt. I så fall kan de int ha sett sin egen farsa spela så ofta :) :) :)

  SvaraRadera
 11. Sluat snacka massa skit nu! jag är världens snällaste, både på och utanför planen....

  SvaraRadera

Keep it clean!