måndag 28 mars 2011

Fail!

Blocket-Jimmie skickade denna med tanke på bilden i V.S.H-bloggen.


Vilket som var veckans "fail" är de flesta läsare av bloggen eniga om. Det måste helt enkelt varit det nu borttagna inlägget på V.S.H-supportbloggen. Det ska bli intressant om bloggaren nu tar sig en SFI-kurs eller om han kommer leverera ännu en våldtäkt på det svenska språket, som någon så passande kommenterade. Personligen undrar jag vad som låg bakom att han tog bort just det inlägget. Visserligen var det just det inlägget som hade den värsta svenskan men i så fall hade man väl lika bra plockat bort allt. Kanske var det faktumet att man en gång tagit avstånd från vandaliseringen av Vibys klubbstuga men nu plötsligt skröt om det igen. FAIL!

Gillar konceptet annars, konceptet med lagbloggar vill säga.

En sådan är HIS-bloggen. Uppdateras ganska ofta vilket är ett kriterium.

Ett annat "fail" måste vara Kristianstads BoIS förlust mot Hanö med 59-2 i en träningsmatch på Maxilandia. Ursäkterna haglar på Kristianstads BoIS-lagblogg. Bakfulla spelare, spelare borta, spelare som inte sprang, ingen sammanhållning, tunn bänk, solen i ögonen, skoskav, ojämnt underlag, vattnet smakade konstigt, valt fel valla och så vidare. Skämt o sido! Det verkar som de har lite att jobba på. Av kommentarerna att döma så verkar Tobbe Ursprung fatta vad det handlar om, frågan är bara vilka är med på tåget?

Ännu ett "fail" som jag nämnt tidigare måste vara Vankivaspelaren som klippte till sin motståndare. Några fler som läste pappersupplagan i morse och reagerade? Västra Torups tränare uttalar sig och säger att han som slog kommer att bli avstängd några matcher. "Några matcher"??? Om man slår någon till marken så kan det väl för hälsingland inte bara bli bara "några matcher". Stäng av spelaren själva. Visa att klubben tar avstånd i praktiken. Antingen har bladet blåst upp det eller så är Västra Torups tränare blåst? Vi får se vad Skåneboll säger.

Några lagbloggar som levde men som tydligen helt dog efter det att Viby slagit Önnestad i en träningsmatch är barabombers-bloggen och Bombersbloggen. Varför två bloggar där ingen av dem uppdateras? Synd, jag gillade dem! "Fail" där med tycker jag.

Nu har jag bitchat färdigt! Var lite irriterad men har nu skrivit av mig det värsta.

Nu älskar jag alla igen! ;)

//Johansen

14 kommentarer:

 1. Din blogg är en av dom få som inte klassas som "fail" :)

  SvaraRadera
 2. Johansen, stämmer detta verkligen att Vanneberga har en Ultrasgrupp samt att de vandaliserat er klubbstuga?

  SvaraRadera
 3. Kärleken och passionen är stark i Bois!:)

  SvaraRadera
 4. @Nico: Tackar!

  @Anonym: De hade i alla fall en "Ultrasgrupp" som vandaliserade klubbstugan. Klickar du på hyperlänken under bilden ovan så ser du ett av deras "verk". De kladdade över hela IP. De lyckades i alla fall stava rätt till V.S.H och Vanneberga flera gånger om.

  @Jetmir: Då borde det inte vara så svårt att få sammanhållning då!?

  SvaraRadera
 5. En som gärna, förståeligt nog, hade deltagit på förra helgens lagfest är Kristian Johansen. Han uppmärksammade det senaste blogginlägget på den mycket trevliga Vibybloggen och har du inte hittat dit ännu, så kan jag utan tvekan rekommendera ett besök. Johansen bloggar om det mesta, men givetvis med tyngdpunkten på Viby IF och den lokala fotbollen. Det är välskrivet, det är humor och han är tveklöst en av Kristianstads två bästa fotbollsbloggare...

  / Nosabybloggen

  SvaraRadera
 6. Angående inlägget ovan:
  OJojoj Johansen är kung över alla bloggare! ;)

  SvaraRadera
 7. Kung, Johansen! Gott med en dunk i ryggen från andra bloggare också :)
  Keep it up Blondinkrisse!

  SvaraRadera
 8. Ahhhh.. Jag tycker Johansen är kass på att blogga. ;)

  SvaraRadera
 9. Alltid lika bra!
  Du håller hög klass gång på gång. Skönt att se i den annars väldigt låga blogghärvan!

  SvaraRadera
 10. Ett annat FAIL måste vara att mästerbloggaren kryssade i sig som icke tillgänglig de närmasta fyra matcherna trots han kan delta.
  Tips läs först innan du svarar.:)

  SvaraRadera
 11. I ett inlägg med mycket "fail" så hoppas jag inte att HIS-bloggen innefattades av detta :) Underhållande läsning!

  Mvh hanaskogfotboll.blogg.se

  SvaraRadera
 12. Imorgon hoppas jag på en fredagsfräckis som förgyller min dag och öppnar upp en härlig helg.

  SvaraRadera
 13. Verkar som att VSH har lagt ner nu ?

  SvaraRadera
 14. Instämmer i hyllningskören!

  SvaraRadera

Keep it clean!