söndag 6 mars 2011

Kombinationen barn och fotboll!

Ungar på blocket?

Ingen match idag. Ensam med ungarna stora delar av söndagen. Hade Viby spelat i stan eller någonstans lite närmare än i Knäckebrödhult så hade jag tagit med hela entouraget och tittat. Nu får det vara. Enligt eniro tar det 45 min till Farstorp, känns lite överdrivet.

Farstorp fick stryk med 6-2 mot Näsby IF på konstgräset. Nu möter vi dem på grus men det känns som siffrorna bör motsvara något liknande. Hade det handlat om konstgräs hade jag kunnat lova ett och annat men nu är det grus. Under mina år har jag lärt mig att en grusplan inte verkar följa några riktlinjer vare sig det gäller storlek, underlag eller läge. Du kan placera ut två mål och ritsa lite på en parkering och vips så har du en grusplan.

Kollade lite på Näsby IF.s hemsida efter resultatet mot Farstorp men hittade något annat intressant. Så här säger tränarna om målsättningen. "När det gäller resultat är målsättningen att inom loppet av tre år så ska vi vara i div 4. " Det betyder nästan att de ska gå upp i år beroende på hur man räknar. Gör de inte det så ska de kliva rakt igenom 6:an och 5:an. Hur man än räknar så tycker jag det känns snålt med tid. Det är inget fel med ambitioner och målsättningar men är det någon mer än jag som tycker den är snudd på orimlig.

//Johansen

5 kommentarer:

 1. Johan sen? är du rasist?

  SvaraRadera
 2. Ha ha ha! Från ingenstans!

  Såna där härliga kommentarer som bara utstrålar intelligens. ;)

  SvaraRadera
 3. måste ju vara ett skämt!!

  SvaraRadera
 4. Hahahahah är det dina kidz på bilden?

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha, nä inte mina ungar som tur är. Vilka föräldrar lämnar förresten en färgburk framme???

  SvaraRadera

Keep it clean!