måndag 21 mars 2011

Helgen som passerade förbi.

Bilden har inget som helst med inlägget att göra.

Viby IF gick vidare i DM efter vinsten mot Nävlinge IF. Skåneboll noterade att följande gjorde mål: 3-1 gjorde Jan Henrik Sjöberg (Jan???) och 4-1 Albin Ekvall!!!

Apropå Albin så blev någon så förbannad på Albin i helgen att han fick en flaska i huvudet och fick uppsöka läkare. Kan det varit Martin Karlsson som lackat ut rejält av att blivit bestulen på ett mål? ;)

Viby IF möter nu Håkanstorps BK i Malmö. Sluttabellen för deras DM-gruppspel hittar ni här. De slog bland annat Gylle AIF som spelar i femman. Håkanstorps BK spelar sina hemmamatcher på Rosengård Norra IP. Rejäl bortamatch alltså.

Från det är inte steget långt till gårdagens superträningsmatch mellan Kristianstads BoIS och Näsby IF. Kollade första halvlek tillsammans med Amar och mina tvillinggrabbar. De verkade gilla matchen alla tre. Amar blev dock lite avundsjuk när tvillingarna fick hamburgare och inte han.

Noterat från den matchen.
Hur sjukt det än låter så överglänste Jetmir Isufi sin mittbackskollega Marcus Svalner i konsten att glidtacklas. Jetmir satte in ett par riktigt snygga glidtacklingar a'la Glenn Hysén. Sedan om det var ett tecken på att han inte hann med låter jag vara osagt. Att titta på Svalners bollbehandling är som att kolla på någon som försöker hålla ett glödande kol. I Svalners fall slutar det alltid med illa tajmad glidtackling.

Gillar Mirnes Meskic iskalla uppläxning av en het Näsbyspelare. Ibland räcker det bara med ett pekfinger. Haris Feratovic har mycket att lära av Mirnes.

BoIS blev även bestulen på en solklar straff medan Näsby IF hade en straffsituation som inte såg lika självklar ut men vi som tittade hade nog inte höjt på ögonbrynen om Näsby fått straff där.

Näsby IF var i mitt tycke bättre de 55 minuter som jag bevittnade.

Missade dock avslutningen av matchen där Näsbys Besim enligt uppgift lyckades med konststycket att knäcka Mohannad Issas näsa. Hur fan nådde han upp? Issas måste böjt sig eller något.

Kul med så många i publiken och att spelarna höll sig någorlunda lugna.

//Johansen

4 kommentarer:

 1. skönt att ha första målet i vibytröjan avklarat ;) om för att rätta dig så var det faktiskt ett glas ^^

  EKVALL

  SvaraRadera
 2. Hmm har blogerskan med flit undvikit att publicera bilden där det tydligt syns vem som tar fram mat mitt under pågående match, sen att skylla på ungarna är ju ett av de äldst tricken i boken! ungefär som att hunden åt upp min läxa! Men Utöver de var det en trevlig tillställning, sen kan ja bara hålla med att mirnes uppläxning var något av matchenhöjdpunkt. Näsbyspelaren visste inte vad han skulle ta vägen=)

  SvaraRadera
 3. Gillar bilden. Kul humor :)

  SvaraRadera
 4. En i laget.....23 mars 2011 18:44

  Vart är vi påväg??????

  SvaraRadera

Keep it clean!