söndag 20 mars 2011

Veckans hetaste!

Något sånt här lär knappast behövas i eftermiddag...eller? ;)

Veckans hetaste match spelas idag kl 17 på konstgräset i Kristianstad mellan Kristianstads BoIS och Näsby IF. Matchens har haussats på jetlagg, lite på Näsby IF:s seniorforum och på stan.

Vad säger förhandssnacket?

Séidi, Näsbys tränare, a.k.a Kristianstads Mourinho har kollat in en BoIS match och även passat på att psyka en del BoIS-spelare.

Lasse Ek, Näsbys gamla tränare har även varit inne på Näsbys forum och skrivit. det inlägget kan tolkas på många sätt. Lasse är för go!

Marcus Svalner som tydligen inte tränat alls, ryktas att starta i BoIS. Marcus som var på glid till Venestad där han även spelade en match mot Viby IF tidigare på säsongen. Är han en av de lojalaste spelarna i BoIS?

Fatos Gashi ryktas vara lite trött på BoIS och funderar på att återvända till Åsums BK. Ingenting är omöjligt, inte efter att ÅBK kontrakterat Kadri Bucolli.

Näsby IF ställde upp med 9 man i veckan mot Österslöv. Blev 11 först efter 90 minuter. Inte det heller särskilt stabilt.

Ska Näsby IF vinna, för det gjorde de förra året båda gångerna, så ska de vinna för att de är ett bättre lag för jag tror inte de kan matcha spetskompetensen hos Emil Nilsson, Dzemal Hadzic och Tobias Ursprung. Man behöver inte heller vara någon Mourinho för att se var BoIS svagheter ligger.

Jag är sjukt besviken att matchen krockar med min dotters simskola. Jag lär väl ändå informeras om hur det såg ut av flera. Sedan kan jag alltid läsa om den på jetlagg där vi säkert kommer att få en analys som hyllar BoIS försvar. ;)

Som sagt, matchstart kl 17!

//Johansen

1 kommentar:

Keep it clean!