onsdag 2 mars 2011

Mammas stuga och Farstorp.

Fars torp?

Lite scouting av kommande DM-motståndarna, division 6-laget Farstorps GoIF. De verkar ha en bred trupp till förfogande då de både spelar träningsmatch på lördag den 5 mot Näsby IF kl. 11.00 på konstgräset i stan och dagen efter möter Viby i en DM-match på grus i Farstorp.

Frågan vilken match de prioriterar?

Paul Szabo är tränare i Farstorp. Ni som är lite äldre kanske känner till honom. Jag har mött honom ett antal gånger, jag har för mig att han spelade i Everöd bland annat.

För övrigt så har jag hittat Kardums tvilling, hon spelar i Farstorps damlag och heter Elin Andersson. Fattar ni ingenting så läs intervjun med Andreas Kardum speciellt hans svar på frågan "Berätta något vi inte vet? ".

Själv så har jag petat mig själv från söndagens match. Bättre att förekomma än att förekommas. ;)

Kondisen är inte vad den varit.

Jag hoppas på ett bra resultat. Det är ganska roligt att gå vidare ur gruppen, det gjorde vi förrförra gången.

Kjellman duckade ännu en BEEP-test utmaning. Enda sättet för honom att inte förlora ÄNNU en gång mot undertecknad. He can talk the talk but can he walk the walk? Vi vet alla svaret på den.

Träning imorgon! Jag kommer! Kommer Henrik Sjöberg?

//Johansen

11 kommentarer:

 1. haha där ser du att de finns fler som tror på drakar! :)

  Taktiskt av dig att stå över när det är grus...imponerad av din rutin :)

  SvaraRadera
 2. walk in the park...

  SvaraRadera
 3. Detta sjuka var att du hade övertygat Pete om att du faktiskt var bättre än mig på Beep-testet förra året. Vilken ormtunga du sitter inne med Kjelle! :D

  SvaraRadera
 4. Statistik där du varit inblandad ogiltigförklaras, fråga Martin vid oklarheter:)

  Vågar du berätta vad du hade i måndags?

  SvaraRadera
 5. @Kjellman: Du får fråga Pete! Han sitter på resultaten. Han publicerar dem inom kort på spelarforum kan jag tänka mig. Fråga Martin? Det vore som att fråga Gaddafi.

  @Kardum: Fler som tror på drakar? Grattis ni är numera två stycken. ;)

  SvaraRadera
 6. @kjelle
  Vilka är Drott? Förstår om du säger dig vara från kristianstad idag. Kan säkert gynna dig i många samanhang..

  SvaraRadera
 7. @Bloggerskan!
  Ska du kommentera varför du är så löjlig så du väljer att stå över när de är grus?

  SvaraRadera
 8. Tycker det är orättvist av Johansen att utnyttja sin blogg för att försöka påtvinga världen där ute sina felaktigheter angående beep-tester med mera.

  Jag pratade med Pete innan angående resultaten och han sa att Kjelle (tillsammans med Nico) hade varit bäst men av risk för att Johansen skulle sluta spela (förlust för vem??) så skrev han upp Johansen ett par pinnhål.

  SvaraRadera
 9. Tyvärr såg jag misären igår. Vi var inte ens nära! Säg till mig om jag blir som Michael Don Schriver. Blev nästan irriterad på hans trashtalk:) Men kan iallafall trösta mig att få kolla på slutspelshandboll där jag bor.

  Martin. Bör tilläggas att varken Nico eller jag sprang när Johansen sprang sitt lopp. Men enligt säkra källor var banan 10 meter kortare.

  SvaraRadera
 10. Angående Näsby-Farstorp på lördag så tror jag inte att det blir av. Ingenting på Näsbys hemsida och planen är bokad kl. 11 av Åhus-Hanaskog.

  Återkommer med Beep-test resultaten senare i spelarforumet.

  SvaraRadera
 11. @Kardum: Går och funderar över vart du gör minst skada, på plan eller sitta barnvakt åt mina barn så att jag kan spela?

  @Grönkvist: Du har helt ringat in Kjellman.

  @Martin: Gaddafi!

  SvaraRadera

Keep it clean!