lördag 19 mars 2011

Trashtalk!

Darth Kjellman har lärt Davvan att bli en "trashtalk-jedi".

Skriva ett inlägg på en lördag när läsarantalet är som lägst i veckan. Ja varför inte! Viby IF vann som väntat sin DM-grupp efter gårdagskvällens vinst mot Nävlinge med 4-1.

Noterat från matchen förutom att jag tydligen fick en liten sträckning/muskelbristning var följande:
Micke förkunnade stolt i omklädningsrummet, strax innan matchen, att han besitter de känsligaste fötterna i laget. Farligt, farligt. Micke svarade sedan för säsongens miss, hittills ska tilläggas, när han fri med målvakten skjuter bollen så snett att det nästan blir inkast. Tur att det hände Micke som är en rutinerad räv.

Kardum satte en riktig fin strut i krysset. Han har gjort ett par nu så det verka som han faktiskt kan skjuta OCH pricka eller så kan blixten slå ner två gånger på samma ställe. Jag vet inte men fint var det.

Det jag kommer att komma ihåg från matchen är annars Davids kamp emot Goliat. Nu var Nävlinges hetsporre till Goliat snarare en rejält förkrympt version och för dagen den minsta spelaren på plan men det hindrade inte honom att ta en fight med Davvan. Jag vet inte vad Davvan sa eller gjorde för att få Mini-Goliat att tappa humöret till den grad att han slog till Davvan i ansiktet. Han gjorde det till och med efter det att hans lagkamrater sagt att han skulle lugna sig. Det sjuka var att han efteråt protesterade mot det röda kortet han fick.

Vad sa Davvan och lämpar det sig för bloggen?

Han själv sa att han bara frågade spelaren lite varför att han spelade med kardborreskor. Martin hade en teori att Davvan sa till honom att "vi har en kille i laget med längre slang än vad du är lång". Hur som helst så måste Davvan lärt av Kjellman. Den gamla Davvan hade klappat till killen och inte iskallt som nu, stått med ett hånleende på läpparna som hade gjort Grinchen avundsjuk.

Kul med lite publik igår. Emil med sin vuvuzela, Jonte med sin slang, Claes och Inga-Lill med sin Micke Sjöberg och några till. Vibyfansen är bäst!

Idag så sitter jag med tre ungar medan sambon är på stan och handlar. Annars hade jag varit på röjardagen på Viby IP. Var så säkra!

//Johansen

3 kommentarer:

  1. Trevlig match att göra årsdebut på men fan va man längtar till riktigt gräs. Nog för att plastmatta slår grus men naturgräs är i en klass för sig. Kul också att snabbheten finns kvar hos Johansen eller hade motståndarna en långsam ytterback? ;-) Sen att bara få se Frälsaren på planen var ju värt att lägga några timmar på. Klart med nästa motstånd?

    SvaraRadera
  2. Gott Snack Mr.Johansen! ;)

    SvaraRadera
  3. Kul, bra och dessutom allt sant :)

    SvaraRadera

Keep it clean!