lördag 12 mars 2011

Hjärnsmälta!


Passiv aggressivitet när den är som bäst.


Underprestation igår. Knislinge var verkligen på alerten i första och visade upp fina kombinationer medan vi stod på hälarna. När vi hade bollen gav vi bort den. Ett horribelt offsidemål av Knislinge, det är inte ok att missa i bedömningen när det handlar om 2 meter. Sedan kan vi ju inte sluta spela bara för att linjedomaren slutat titta. Vårt kvitteringsmål var lite av ett skolboksexempel. Micke kommer runt på kanten, jag rusar mot främre och Stevan kommer rusande bakifrån och sätter 1-1 i nättaket. Sedan tar Knislinge ledningen igen efter ett snygg soloräd där vi tyvärr går bort oss. Klassavslut av Knislingeanfallaren, inget att säga om.

I andra bytte vi in lite folk och spelet jämnade till sig. Kardum blir kapad, solklar straff. Ymsén visar kyla och sätter den. I slutet tog vi över helt och vi var nära ett segermål men sent ska den late vakna. 2-2 ett resultat som tyvärr får ses som rättvist sett till 90 minuter.

Knislinges röda kort i slutet var ett av det solklaraste jag sett. Endast tur att Albin Ekvall klarade sig utan någon allvarligare skada. Var rädd att domaren skulle bara ge gult eftersom han lät kapningen på Kardum vid straffen bli utan varning. Knislinges tränare som stod bredvid hade mage att protestera. Var bollen i närheten när kapningen kom är min fråga?

Vi har det fortfarande i egna händer. Nävlinge nästa fredag! Bättre koncentration då.

Italiensk fotboll? Jag orkar inte skriva om det. Men om någon där ute tycker att den bästa fotbollen spelas där så gör bort er och kommentera.

Melodifestivalsfinal ikväll. Mr Eric "Manboy" Saade lär vara populärast och ta hem allt. Dottern går redan runt och sjunger hans bidrag.

Som jag sa i omklädningsrummet. Jag fattar inte att de sparkar Charlie Sheen från 2½ män och sedan att Rob Lowe ska ersätta. Det vore som att ersätta Homer Simpson med Ned Flanders. Charlie Harper är ju precis som Charlie Sheen, bara det är ju stor del av idén.

Upplockat på FB.
Annars torde detta vara årets hjärnsmälta!

//Johansen

5 kommentarer:

 1. I egna händer är det!
  Några nya grabbar i laget läser jag (Albin, Micke och några till kanske?)behövs några månader för att få ihop laget också.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Är bloggen nerlagd!?

  SvaraRadera
 3. Ta det lugnt, bara för att det inte kommer upp något på ett par dagar...

  SvaraRadera
 4. Kan herr bloggare ta sig lite tid och lägga upp lite nya inlägg, saknar de i min vardag:)

  SvaraRadera
 5. Får Ymne äntligen lägga straffarna? Grattis!

  SvaraRadera

Keep it clean!