tisdag 14 februari 2012

Eissa.....peittää?

Coach Pete's bloody nose?
Kunde inte låta bli att leka lite med nyförvärvet Eissa Al-Shoochas namn. Ni vet det som står på finska på så många element. Har man missat "Ei saa peittää" så har man missat något som nästan tillhör allmänbildningen.

Varför lyfter bloggen upp Eissa? Det är tydligen något med nyförvärven i år. De vill sätta ett avtryck och synas i konkurrensen vilket kan tyckas vara bra. Nu kanske sättet de gör det på är lite tokigt. ;)

Thomas Serbán valde att leverera en riktig rockstjärneintervju där han även passar på att såga lagkamrater som han inte lärt sig namnet på.

Nu senast idag (läs tisdag) så valde ett annat nyförvärv, ovannämnda Eissa, att sticka ut på sitt sätt. I pausen mellan två övningar så skulle Coach Pete börja förbereda nästa övning varpå Eissa laddar ett skott och skjuter Pete rakt i ansiktet. Pete gick ner för räkning men reste sig efter en stund och fällde därefter någon brittisk machokommentar a'la Rule Britannia.

Det återstår att se om Eissa blir uttagen på lördag. ;)

//Johansen

5 kommentarer:

  1. Eissa peitää...skithuslektyr från gamla goda tiden...

    SvaraRadera
  2. 'Rule Britannia' var nog inte de exakta orden som gick runt i mitt huvud. Ska kanske skaffa hjälm till nästa uteträning?

    SvaraRadera
  3. Upp med blicken, Pete!

    SvaraRadera

Keep it clean!