tisdag 21 februari 2012

Sportlov?

Två "skitgubbar" på väg till London 2011
Sportlov är inte detsamma längre. Förr så innebar det att man faktiskt utövade sporter såsom fotboll, skidåkning och ibland lite käppakrig. Nu innebär sportlov att jaga tvillingarna som kör folkrace med sina Bobbie cars, knäböj i form av plocka pusselbitar från golvet och liknande uppgifter.
Ett mordvapen i händerna på en två-åring. ;)
Simon Hurtig har lovat dyrt och heligt att slutföra sin intervju. De andra resterande nyförvärven (Ek och Eissa) tiger dock som muren.

Jag har kikat lite på resultaten från träningsmatcherna och dragit lite slutsatser. Slutsatser enbart utifrån resultat och dessutom från träningsmatcher gör att jämförelsen är mycket precis. ;)
Vanneberga IF vinner med 4-1 mot Sölvesborg United. Vi vann med 3-1  mot Sölvesborg således är vi nästan lika bra som Vanneberga som spelar i femman.
Rinkaby spelar 1-1 mot Edenryd. Vi vann med 5-0 mot Edenryd och är då fortfarande storebror och seriekonkurrenten Rinkaby fortfarande lillebror.
Senaste motståndaren Åhus IF har inte spelat någon match innan de mötte oss så där kan jag inte dra några slutsatser mer än att vi spelade 3-3.

Annars då?! kolla in Wäbloggens intervju med Nico Harrison. Det står lite om Viby där som ni säkert förstår.

Ryktesvägen så verkar det som Åsums BK drar i alla och alla. Luktar desperation lång väg. De verkar inte vara många på träningarna men, men, fortfarande februari. Det luktar inte fyran i alla fall.

Thomas Hannjös comeback kom med i PP:s blogg. Så flitigt som Thomas tränat på sistone har han inte gjort på flera år...eller rättare sagt, aldrig under min tid i Viby IF.

Fest efter matchen mot Önnestad på lördag. Det gillar vi!

Ny hemsida på gång! Vi får se hur den utvecklas. Saknar dock en omröstningsfunktion. Det gör även Jörgen.

Saknar några goa gubbar i träning. Hoppas att Jimmie Podgorniak och Andreas Hörjel gör comeback snart eller i alla fall funderar på det.

En intervju som ska skickas till Coach Pete håller på att konstrueras. Tack till Thomas Hannjö för hjälpen, han mailade nämligen några frågor. Har ni en fråga så bara maila!

Alla som vill gästblogga är välkomna att maila sitt bidrag till mig. Johan Wikström satte ribban högt med sitt utmärkta fredagsinlägg. Se detta som en chans att risa eller rosa, hissa eller dissa eller på något annat sätta ett avtryck på Vibybloggen. Jag rättar givetvis stavfel, särskrivningar och liknande så att ingen gör bort sig. ;)
Vibybloggen förehåller sig rätten att censurera olämpligt material, detta innefattar INTE kritik mot undertecknad. Var tvungen att skriva det annars hade det kommit som ett brev på posten.

Har ni missat den på facebook så får ni chansen här. Humor!

//Johansen


3 kommentarer:

  1. Bra inlägg!
    Det förtjänar en kommentar iaf :)

    SvaraRadera
  2. Handlar nog mest om att vi sprungit om varandra genom åren gällande träningarna Johansen. Kollade statistiken och... nej det var inte det nä

    SvaraRadera
  3. Jag ser önskemålet men hör det inte 08.

    SvaraRadera

Keep it clean!