onsdag 22 februari 2012

Frälsaren kan gå på vatten men...

Älskar den varningsskylten! ;)

...tydligen inte på asfalt. På gårdagens träning så lämnade Marcus "Frälsaren" Kjellman det trygga plastgräset för att hämta en boll som skjutits iväg. Det slutade med att han halkade rejält på asfalten i anslutning till planen. En riktigt rejäl vurpa, en sån där båda benen flög upp i luften. Det hela slutade som tur var lyckligt, eller rentav kanske genom guds försyn, för han hade likaväl kunnat landa på nacken. Jag tror han känner av lite av smällen idag.

Tempot på träningen var högt igår och nu står vi på randen av att höja oss ännu ett snäpp. Nu biter vi ihop, träning imorgon på Friskis.

Ni som inte anmält er till lagfesten på lördag kan anmäla er här genom att kommentera. Jag tror att Amar uppskattar detta initiativet. Vissa verkar ha oerhörda problem med att meddela sig via hemsidan.

BTW så tunnlade jag Oscar Hall ännu en gång igår. Han hävdar att jag ser luckan eftersom jag befinner på samma nivå som bollen. ;) Att tunnla Oscar är att undvika att förlora en närkamp mot honom.

//Johansen

3 kommentarer:

 1. Vi ska inte glömma Ralle som blev fult nersparkad i tisdags. Såg det endast i all hast.. Men gärningsmannen såg ut att vara en röd kon, runt 5cm hög med polerad flint.
  Har ni ytterligare observationer meddela omedelbart bloggen på: +4644112

  SvaraRadera
 2. får bära sockiplast nästa träning. Smidig landning, not! Ses ikväll.

  SvaraRadera
 3. Borde inte en riktig Frälsare kunna gå på vatten?

  SvaraRadera

Keep it clean!