måndag 14 september 2015

Grönt är starkast!

Viby IF är som Hulk, krossar allt motstånd.
Två matcher kvar av säsongen. Seriesegern så gott som i hamn såvida inte Sibbhult får en lidnersk knäpp och öser i mål mot Djurröd och Gärds Köpinge. Två lag som dessutom har ett någorlunda organiserat försvarsspel. Det händer inte och om det skulle hända så är det bara av akademisk betydelse eftersom vi lär vinna i Gualöv. Även om Gualöv bara har 3 förluster på hemmaplan. IK Kamp är inte ens med i titelracet, de har en ännu sämre målskillnad och de möter oss i sin näst sista match.   

Vad imponerar i tabellen. Att vi inte förlorat en match på Grönängen. Att vi bara släppt in sex mål på Grönängen vilket ger ett snitt på 0,66 insläppta per match på hemmaplan. Att vi med två matcher kvar gjort 105 mål och snittar galna 5,83 gjorda mål per match. 

Något om matchen. Gäsp! Det var typ match i en kvart sedan gick luften ur Östra Sönnarslöv. Deras målvakt var i alla fall lätt bäst på plan. Utan honom hade det blivit bra många fler mål. Matchens värsta var ändå när jag serverar Yngvesson öppet mål och han lägger den stenhårt i ribban in. Det var nära att det höll på att bli årets miss.

De båda nya mittbackarna Nico och Lucas kompletterade varandra bra. Matchens snyggaste var Panchos frisparksmål. Jävla känsla han har. Kul med nio olika målskyttar. Juniorerna Oscar Nilsson och Christian Nilsson gjorde mål båda med kyliga avslut. Mer om matchen, klicka här!

SIF ska ha cred att de behöll humöret. Något som Isac inte gjorde, han var dock klok och bytte. Eller rättare sagt, lydde domarens order att byta eller bli utvisad. Han har lite humör den pojken. Är ni nyfikna på Isac så kommer en intervju med honom imorgon bitti klockan 08:00. Starta jobbet med att surfa in på bloggen!

Träningen i veckan gav nog resultat. Väsentligt bättre skottstatistik än mot Strömsborg.

 Håll utkik i veckan som sagt....intervju med Vibys ordförande dyker också upp. Sedan väntar jag in att flera andra, helst INNAN serien är slut. Starnäs FFS!

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Vad händer? Bloggen blockad på jobbet pga risk för virus...#sjukhumor

  SvaraRadera
 2. Bloggen är livsfarlig.

  SvaraRadera
 3. Martin P, kan det vara så att IKEA har ett samarbete med Kina? I Kina är nämligen bloggen otillgänglig, bara fråga Kjellman. Bloggen är nämligen en stor opinionsbildare! ;)

  SvaraRadera
 4. Bloggen fungerar bra i Hong Kong!

  SvaraRadera

Keep it clean!