måndag 5 september 2011

Busted! "A kodak moment"

Fina shorts! Var har du köpt dem Amar?
Att folk gör bort sig på fejjan är mer regel än undantag. Oftast kan man skylla på en så kallad "facerape". Amar Osmanagic som hävdar att han blivit "faceraped" fler gånger än någon annan lär dock få problem att förklara sin senaste bild på facebook. Stolt publicerar han en bild av sig själv där han skriver "vem sa att sommaren var slut?". Amar glömde dock den lilla detaljen att han var iförd A-lagets matchshorts. Busted! Bloggen ser fram emot en förklaring! ;)

Vi som känner Amar vet att det inte är hans fel. Killen har ju spelat i Kristianstad BoIS, där typ alla tar hem matchkläder. ;) Undertecknad gillar att Amar bjuder på sig själv. Amar har ett lika stort hjärta som Oscar Hall har stora fötter...eller som Slangen har...äsch ni vet!

Reservlagsmatch mot Rinkaby imorgon (läs tisdag!). Hade varit kul om Ekewald var med men det tror jag inte. Om han inte ska blogga i veckan har han knappast tid att spela reservlagsfotboll.

Mer på temat "busted" kommer.

//Johansen

5 kommentarer:

 1. Till mitt försvar, hur kan ni ens vara säkra på att de är jag på bilden:)

  Men som vanligt gör jag allt för underhållningen:) menar utan såna som mig, Oscar och sist men störst Kardum så hade de varit många skratt mindre:) haha!

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Försöka suger! ;) Eftersom jag visste att du inte skulle erkänna så la jag upp den i ett större format så att folk kan förstora den. Där ser man tydligt dina ludna ben. :)

  SvaraRadera
 3. hahaha! klockren! Lämna tillbaka skjortsen Amar!
  Typiskt såna som dig o Steffo, tror att allt man haft på sig får man ta med sig hem :)

  Kom o träna på torsdag, så kan du lämna tillbaka dom då! :)

  SvaraRadera
 4. Haha, tillbaka med shortsen, Amar!

  SvaraRadera
 5. Busted!
  Tror det blir 30sec tillägg på nästa framträdande ifrån Amar =)

  Tipps på text finner du här:
  http://lyrics.wikia.com/Tunnan_Och_Moroten:Jag_Vill_Bli_Tjuv

  SvaraRadera

Keep it clean!