fredag 2 september 2011

U R the inspiration...and friday!

Peter Cetera vet!


Inget att skriva mer än att jag missade träningen igår då dottern fyllde fyra år. OMG vad tiden går fort. Inspiration till något extraordinärt blogginlägg saknas idag så det blir bara en fräckis.

Det hade inte blivit något inlägg idag om det inte varit för er som kommenterar. Därför "får" ni även denna härliga 90-tals remake dedikerad till just er. Jag vet vad Henke Sjöstedt hade sagt. ;)Nu till fräckisen.

Ett äldre par satt och firade sitt guldbröllop på samma restaurang som de åt sin bröllopsmiddag för 50 år sedan.

Mannen lutar sig över bordet och viskar till sin fru: ”Kommer du ihåg när vi hade sex för fösta gången för 50 år sedan? Precis bakom denna restaurang och älskade mot staktet?”

Frun svarar: ”Det kommer jag mycket väl ihåg!”

Mannen fortsätter: ”Ok, vad bra! Vad säger du om att köra en omgång nu, för ett långt äktenskaps skull?”

Frun svarar: ”Åhh Henry, din fuling, det låter som en bra idé!”

En polis sitter vid bordet bredvid det gamla paret och har hört allt de sagt. Han tänker: ”Det här måste jag se, ett äldre par ha sex mot ett staket. Bäst jag håller ett öga på dem så inget händer.”

Han följer efter dem när de går ut från restaurangen.

Paret haltar fram och stöder sig på varandra när de går runt knuten till´baksidan. Efter mycket om och men kommer de fram till staktet. Frun lyfter upp sin kjol och tar av sig sina underkläder och lutar sig mot staketet. Mannen närmar sig frun och plötsligt börjar jucka frenetiskt mot varandra, den iaktagande polisen har aldrig sett något liknande.

Dom hoppar och studsar som ett par i 18-års åldern skulle göra, och de håller på i över 40 minuter! Frun skriker ”Åhhh,guud” och mannen håller i sig för glatta livet i hennes höfter. Det är den mest atletiska sexakt polismannen sett, ”Otroligt tänker han för sig själv”

Till slut faller både frun och mannen till marken, helt utmattade.

Polisen är överväldigad, han har fått en helt annan syn på hur bra sex ser ut!

Efter att ha legat på marken i en halvtimme reser paret vacklande upp och börjar klä på sig igen.

Polismannen tänker för sig själv: ”Det där var helt otroligt, han höll på som ett tåg! Jag måste fråga vad hemligheten är!”

När paret går förbi polismannen säger denne: ”Det där var något jag aldrig sett förut! Ni hade sex i minst 40 minuter! Hur lyckas ni med det? Ni måste ha ett underbart liv tillsammans, vad är hemligheten?”

Mannen svarar:”Nej du, det är ingen hemlighet! För 50 år sedan var det satans staketet inte elektriskt!”//Johansen

3 kommentarer:

 1. Vill önska alla vibyiter en trevlig helg!
  Har även en stilla önskan till bloggen (förutom att gratulera din dotter) att ibland!? skriva något om inför matcherna. Exempel skador, sjukdom, motståndarna, truppen och vad säger tränaren inför matchen? Tror du förstår vad som berör mig.
  Ett stort tack till dig för trevlig läsning.

  SvaraRadera
 2. Åter igen, GOTT SNACK Mrs Bloggerskan! :)

  På söndag ska vi fan skrälla och ta alla 3 pinnar! :)
  Trevlig helg på dig med Sven!

  SvaraRadera
 3. Skulle gärna tillmötesgå dig Sven E men jag vill inte dela med mig av sådant som motståndarna kan dra nytta av. Jag tror tränaren håller med mig. Mina tankar om matchen kan jag skriva ner fast på sikt blir de lika varierande i svar som intervjuerna med Henke Larsson. Risk för klichéer. Jag ska göra ett försök så får vi se hur långt det bär. Kan även höra med Pete om han är redo att dela med sig sina tankar innan match.

  SvaraRadera

Keep it clean!