måndag 12 september 2011

Ryggen hotar bloggen!

Veckans rebus!
Blir inget längre inlägg idag eftersom jag har ont i ryggen som bara den. Inga problem med att röra sig men att sitt still OCH sedan resa sig efter ett tag. AJ! Beror med ganska stor säkerhet att undertecknad slarvat med att stretcha baksidorna. Framöver så är det nu fysiska aktiviteter varje dag med lika lång stretching efteråt. Idag så tvingade jag alla elever att stretcha på idrotten, de tyckte det var så där kul men de kommer tacka mig när de är plus 30. ;)

Annars så missade jag helgens match där Viby betvingade Holger FC med 4-2, vår egen Jacko Jackonelli scorade. Affe Tullgren som jag hyllat fortsätter att leverera nu även offensivt. Davvan Alves plockade fram vänsterkanonen som legat i malpåse ända sedan han av misstag råkade pricka en kanadagås under en skotträning med Viby för ett par år sedan. Frälsaren som numera gör även grismål noterades även för en strut.

Annars så noterar bloggen att Vibys målvakt tyvärr råkade ut för ett villainbrott dagen innan matchen men valde ändå att spela. Starkt Stedt! Stevan Maksimovic valde dock att lämna återbud till samma match på grund av bandagerad hand. Hmm, sammanträffande? ;)

Henke "Sjösjuk" Sjöstedt spelade fem minuter i b-laget och utgick sedan för att kräkas. Lite Amar-Wannabe över det! ;) Är det turkbacillerna som spökar? Några andra turkbacillers förekomst dementerar dock Slangen i en kommentar och skyller allt på Ted.

Det blev visst en del ändå. Det kommer att göra rätt så ont att resa sig nu. :(

//Johansen

4 kommentarer:

 1. Alla vet att sjöstedt ser upp till mig=)

  SvaraRadera
 2. Hahaha klart det va Steffo som va och härjade hemma hos Stedt :)

  Fixa till ryggen till helgen när vi ska skicka ner Kiaby där dom hör hemma! Så kan dom ju ta med sig sin sletna klack ner dit, där även dom hör hemma! :)

  SvaraRadera
 3. Härligt med seger mot Vinslöv!
  En riktig laginsats hörde jag. Oscar Hall var strålande på mittfältet ihop med Mattias S och Johan G i de bakreregionerna.
  Se nu till att vara på tårna och behåll ödmjukheten inför era motståndare. Det lär behövas mot den viktiga Kiabymatchen till helgen, det börjar summeras nu.

  SvaraRadera
 4. Ja, en kanon lagseger var det. Måste tillägga att Jacob, Affe och Jocke spelade precis så enkelt och lugnt som man kan önska sig.
  Ses på träningen ikväll.

  SvaraRadera

Keep it clean!